![]() |
Re: Bufet Del Rumski
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
najednom ce postati prirodno uvlaciti se nekom u dupe. samo sto tad to vise nece pomagati u napredovanju u karijeri |
Pojam zenske lepote u kafani je prilicno rastegljive prirode...
Udjes trezan i pomislis -Lele, sto je ova ruzna :( 1.Pivo -Ruznjikava, al' ima dobru dusu.... 2.Pivo -Prosecna.. 3.Pivo -Lepuskasta 4.Pivo -Jebo te, kakva riba... kako je do sada nisam primetio:o |
Quote:
|
Sledeci put udji u kafanu posle desete, pa ces nam pricati "ajme meni vidia san Naomy pije bevandu i podriguje"
|
Quote:
|
pa sad kad razmisljam....mogao bi biti nekakav bajker....onako duga kosa....nausnice....gola dlakava prsa...hm....
ne znam.....al dobra je kavana....mislim da se zove Blue Oyster...tako nesto.... |
Vidis da si na kraju shvatio sustini. Koji ce ti k.... zena u kafani!
Tacka 19 statuta. |
ma vidi stvarno...jos da me perun primi u studio...:banghead:
|
Quote:
|
Uz obavezni tango... TaTaraTaTaTaaaaaaa
Zastranjujemo... Cista dekadencija :banghead: |
Quote:
vidio bi tebe da si u 48 sati spavao mozda nekih 6...a na koncertu i poslije njega hrpe besplatne pive i jos nekih zlocestih stvari... btw. u ova dva dana sam sa 71 kg skocio na 75... |
Quote:
Ja kad spavam vise, ne valja... :D Mene su danas ljudi ladno zvali u 3 popodne da dodju da snimaju, a ja se davim u rostilju... "Pa ne mogu, nisam kod kuce...." -" A da li si mnogo daleko?" "DA!!!" -"A da ipak ja dodjem, da radimo?" "Naravno da NE!!!" -"Sto, jel problem? Sta radis?" "ZDEREM ROSTILJ I PIJEM PIVO I BOLI ME KITA ZA SNIMANJE!!!" -"Pa dobro... Onda se vidimo sutra..." :banghead::banghead::banghead: |
Joj... sto si netaktichan... pa to se radi drugacije...
On: -Jel' si mi zavrsio pesmu? Ti: -Neeeeee!!!!! On: -Pa kad ce, znas da cekamo.... Ti: -Sta ti bese ono sviras? On: -Bass. Ti: -Bass??? Jooooj, pa bas si ti problem, zato me cekate... Joj, joj, joj... sto ti neritmicno sviras... auuuuu... ako hoces, ja cu da pozurim i ONO cu da ostavim u snimku, e, a da ono ispeglam, za to treba vreeeeemeeena... Jel' da pozurim? On: -Niposto... Samo ti polako radi... |
eeee, lakse malo....
sad vec otkrivate tajne zanata!!! |
Alo alkoholicari! Nazad u kafanu! Sta ste se razmileli po gradu, prebice vas neko tako pijane! :)
|
ajd, u meni nema kapi alkohola, al valjda me primate unutra....sinoc ga je bilo poslije koncerta...
al skupi ove ostale teturavce, zemlja im se zakrivila... |
Quote:
Mene je Zvincic udario stalkom na FDU!!! Deki, medicinaru... POMAGAAAJ!!!:( |
Quote:
nemoj da siris dezinformacije, jos ce zbog tebe da mi karijera svrsi prije nego je i zapocela! |
I ja kazem, i jos jedna stvar zagadiste bre ceo forum baljezgarijama nazad u birtiju!
http://superzona.hatona.org/kompjuteruma.htm I evo jedno poucno stivo, mada sam ga vec jednom kacio ,ali ako neko nije video da pogleda. |
nitko ne zove fajrunt...ili svi citaju ovo lakijevo?
(ja nemam zivaca) |
Quote:
|
E, sta da radim, treba da sviramo veceras kod gazde u bufetu, a Montarbo mi riknuo.
Perune (............), mozes da mi pozajmis onu tvoju novu mixetu (kako bi, nesto sa S, tri slova....) samo za veceras. Ima li dobar eho? |
Quote:
Hmm, ma ima, ali nije to montarbo... realno je SS* sranje, nadji Boggy-ja, da ti to sredi do veceras!!!:mrgreen: |
Quote:
pozdrav bogi |
Ma nema veze, odradice posao valjda, imam neki Solton snagas za njega. Ima li DIN izlaze za pojacalo?:rolleyes:
|
Quote:
Jesteeee!!! Pa nije to Montarbo... nema, ima samo chincheve!!!:banghead: |
Quote:
Moracemo da mu radimo upgrade :rolleyes: pozdrav bogi |
Quote:
|
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
Jel si video nekad te bedne "prikljuchchice"???:( Moramo da ga apgrejdujemo, Boggy, definitivno... Chinch je chinch i Din je Din... J*bo ovo bezveze!!! |
Quote:
Quote:
Samo moramo da nastampamo krs nalepnica "NOT FOR MIDI"... ne znaju ljudi... pozdrav bogi |
evo imam ja nekog soltona, al gitarskog.. ma sta ima veze, ionako peva ki hifi
|
Quote:
pozdrav bogi |
joooj
zar onaj spomenik ljudskoj gluposti... |
Quote:
|