![]() |
Re: Slike va?ih studio-setup-ova
Quote:
|
Re: Slike vaših studio-setup-ova
Quote:
@SumAnuT Koristio sam "službeni" Canon A620 koji ima Panorama Assist, a kao stativ sam koristio daktilo stolicu koja rotira... poslije toga malo igranja u Photoshopu i to je to... nije baš sjajno, ali za prvi put valjda može proći!? |
Tiki... ambijent je predivan! I'm impressed!
|
Quote:
Ma kako na moze. Ja ni mnogo udaljenije panorame nisam uspeo da snimim, sa istim tim asistantom. Uvek bi mi ugao bio vidljiv :banghead: |
Tiki, kako si zadovoljan sa TC Konektom i da li si ga poredio sa nekim drugim spravama u klasi, pa iznad?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Da se pridru?im
|
1 Attachment(s)
A ova je iz studia 9 htv-a, gdje ponekad raspravljamo sa toncima kakav bi saund htjeli.
|
Quote:
Nisam ih nikako uspio direktno upoređivati, ali ako ti nešto znači... kez na mom licu je bio sve veći sa svakom novom spravom... (a tako to valjda i ide) Ne trebam vam pričati ništa o prelasku sa Live 5.1 na E-MU 1212m... Ali pri prelasku sa 1212m na FirePod sam se prvi put počeo češkati po glavi. Samo slušanje mi je bilo malo tanje na FirePodu, dok su snimci izlazili mnogo bolje. Pretpostavljam da se radi o blagoj prednosti konvertora kod E-MUa dok su preampi FirePoda daleko nadmašili DMP3 (koji je, ruku na srce, dosta dobar). Mada je u tom duelu PreSonus (po meni) izašao kao pobjednik - što zbog funkcionalnosti (pakovanje, preampi, broj kanala, kontrole pod rukom) što zbog puno boljih latencija pod opterećenjem... gdje se E-MU pokazao kao očajan! Prelaskom na TC mi je sve nekako leglo na svoje... Moj subjektivni utisak je da je preamp još otvoreniji a konverzija izuzetno dobra. E sad... na njemu uglavnom radim na 24/96 jer nema problema sa latencijom ni na poprilično opterećenim projektima (na Athlon 64 2800 procu sa 1GB DDR - 15 audio traka 24/96, 10 Hypersonic 2 instrumenata, 2 x NI Symphonic Orchestra, nešto Wavesovih kompresora i EQ-ova, 3 x Assimilator + dignut Fabrik R - latencija 5.3ms bez problema...), a subjektivan sam i iz razloga što puno čačkam njegov Fabrik C kompresor (fascinira me kako radi, a naročito onaj opaljeni interfejs) na ulazu, tako da se čistim zvukom preampa nisam dovoljno ni bavio... Gledaću (ako mi vrijeme dozvoli) da usnimim nešto dobro za test pa da okačim... p.s. O ovome možemo nastaviti na Recenzijama... |
Evo i moje skroviste da ne recem "atelier" :rotfl:- link
|
evo i mog skromnog doprinosa ovoj temi
http://img468.imageshack.us/img468/3...norama1nv8.jpg kako ono be?e: "MOJ JE MALI, AL' JE MEK KO DU?A" :mrgreen: |
1 Attachment(s)
Evo i moj dusevni mir...:angel:
|
Zid, čovječe... Imaš isti truli mikser koji jedva čekam da bacim sa desetog kata, jaaako sličan stol za komp, i meni je kalvijatura sa lijeve strane... Čak mi je i taj berinđer na istom mjestu :D Sad ja nemoram sliku stavljat... :p
|
Daddy bas ti je fin studio.
Imas i masinu koja kaze "beep"! |
3 Attachment(s)
Bas ovih dana treba da okacimo sajt, pa uglavnom drndamo aparatom po studiju... Evo par fotki (jos uvek nezavrsenog) studija... Ali, sem polupraznog reka iza ledja i trakasa koji treba konacno da stignu, sve je, manje vise, tu... I haos naokolo!
P.S. Ove ne idu na sajt... |
1 Attachment(s)
I jedna u boji. Da ne bude zabune!:D
|
Quote:
al' sam je trenutno iznajmio novosadskom porodilistu ! :mrgreen: |
Quote:
|
Quote:
Atelje Trag zbilja lijepo izgleda, super :) |
Quote:
Lepsi zvuk je kada je u boji :D |
ja sad moram kao duduk da pitam koji su ovo monitori u Tragu?
|
nadam se da ne ujedaju, jer izgledaju zlo! :D
|
Quote:
imas najjaci avatar u zemlji i svetu |
Veliki (main) monitori su Infinity SM255 mkII (15" drajveri), pumpa ih STUDER A68 snagas, a veza su Cardas Blue kablovi. Zvucnici su vec preko 6 godina uz nas i pokazali su se kao mrkli mrak. Uostalom, kupljeni su jer su odrali mnoge, pa cak i duplo skuplje monitore tada... Mada, kad dodju nasi Emmett Brown mainovi za par meseci, ne znam sta cemo sa Infinity-jem!?:confused: Polako...
@Miha... ne ujedaju, samo sviraju kako treba... Zato se i mrshte!;):banghead: |
Quote:
Nego, nesto mi zvoni po glavi, da li se ti vasi emmet brownovi (znam da su samogradnja) nalaze vec u nekom studiju? |
Quote:
Pozdrav. Nisam pri kompu u poslednje vreme. Cujemo se. |
Quote:
Super momci..izgleda lepo! Ja preselio studio u malo manji prostor, pa cimam, premestam, ukljucujem, iskljucujem ...bole ledja, ruke...starost stigla!! Bacicu i ja neku novu sliku kad uopblicim sve.. pozz |
Evo mog malog studija.Nista posebno.(za sada):D
http://img214.imageshack.us/img214/6...01manjasj5.jpg |
mali update u mom racku - lexicon 300 i e-mu Emax SCSI SE. spremam se lagano postaviti bas trapove u kuteve i u RFZ podrucja, al bijem bitku s slobodnim vremenom. sa lex sam strasno zadovoljan..osim standardno plateova, odusevio me inverse room i algoritmi koji koriste difuzne delay-e (4).. mrak za ambient sinteve..
http://www.babic.com/TEMP/DSC03084X.jpg |
Clusterchord jel ti stigla Yamaha CS-80 ?? Ako jeste aj da cujemo nesto lepo...
|
nije. nisam imao vremena da se bakcem s time. ali sad smo pred realizacijom. imam pare za transport, organizirali smo Schenker itd itd.. trebao bi prije ljeta da stigne ako sad krenemo.
takodjer brat mi dolazi na ljeto, nadam se da ce mi donijeti avionom moj prophet,koji isto stoji kod njega cijelu vjecnost.. :( |
ako nije tajna koliko si platio cs-80 i jel ima midi?
|
...evo ja se preselio u drugi stan, konacno soba vise, pa sad mogu da filujem gear unutra... i jos na 300 metara od glavnog studija :)
pozz http://img234.imageshack.us/img234/9894/image581nz8.jpg http://img406.imageshack.us/img406/7965/image583an1.jpg |
Cestitke... :beer:
|
Cestitke i od mene :bounce2:
moraces da castis :p pozdrav bogi |
2 Attachment(s)
malo new-oldscool setup
|
@Bitch
Kako ti radi mali RemoteSl25? zadovoljan? dirka/kontrola @goasia koji je ono sint ispod tastature? :) |
@ goasia
ALA SVETLIŠ U MRAKU !!! |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:56 PM. |