Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Obavestenja (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=82)
-   -   NOVo::: od 15.10.2004 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=9696)

SandRob 16-10-2004 04:52 PM

meni slova jesu 'mala', ali mi nisu premala za citat. svejedno, bilo bi bolje da su za jedan broj veca.

inace je meni ovaj izgled super. ja san se vec skroz navika... vise san i zaboravi kako je stari izgleda. :wink:

ridge 16-10-2004 05:48 PM

Quote:

Originally Posted by Starter*
DA al te ozraci bela boja... :D

:kesa: imam masku za glavu

puRe 16-10-2004 06:14 PM

Quote:

Originally Posted by SandRob
meni slova jesu 'mala', ali mi nisu premala za citat. svejedno, bilo bi bolje da su za jedan broj veca.

inace je meni ovaj izgled super. ja san se vec skroz navika... vise san i zaboravi kako je stari izgleda. :wink:

evo, posto je tvoj predlog bio najsmisleniji, svi fontovi na obe teme su povecani za jedan ;)

SandRob 16-10-2004 06:34 PM

Quote:

Originally Posted by puRe
Quote:

evo, posto je tvoj predlog bio najsmisleniji, svi fontovi na obe teme su povecani za jedan ;)

nisu od 'quote' :roll:

ANITA 16-10-2004 06:41 PM

Quote:

Originally Posted by dr.Ru
Odluceno onda. Prijatelji, kao treci skin vracamo stari nas skin. Ja to danas ne mogu da uradim, jer imam neke druge obaveze. Mogu tek sutra....
PuRe, ako si danas slobodan, instaliraj zoneCopper (valjda se tako zvao).... ako ne, ja cu sutra.....
pa nek svako bira po svom ukusu, uvazavajuci sve sve drage prijatelje i saradnike.

I dalje ostaje: klik na "profil" i izbor odgovarajuceg skina za sve.
Pozdrav

Odlicno. :D

Inace, naravno sve ostalo je za pohvalu!!

puRe 16-10-2004 10:06 PM

Quote:

Quote:

Originally Posted by puRe
Quote:

nisu od 'quote' :roll:

:banghead:

SandRob 16-10-2004 10:45 PM

a moze li se na ovaj novi crni skin stavit relativna sirina (u postocima), naprimjer ko sto je na planet-z. i tamo pise da je 'powered by phpBB'!?

dr.Ru 17-10-2004 02:08 AM

Quote:

a moze li se na ovaj novi crni skin stavit relativna sirina (u postocima), naprimjer ko sto je na planet-z. i tamo pise da je 'powered by phpBB'!?

teorijski da, ali u praksi ne. Evo zasto:
planet z ima samo jedan *.jpg i to u logotipu samog foruma. Njemu nije bitna sirina php tabele. Kod nas je obrnuta situacija, te prvo moramo odraditi sirinu tabele, pa tek na osnovu nje uraditi slicice kako bi se sve uklopilo.

Ipak, sa postavljanjem naseg novog sajta, modifikovacemo i sam Forum, pa ce sve doci na svoje mesto

ridge 20-10-2004 01:29 AM

Ovaj meni ne svetle sve teme u kojima ima novih poruka ? Ne znam dal je samo kod mene al eto..

Eon 22-10-2004 02:52 PM

ja nemam stari skin u profilu?

All times are GMT +1. The time now is 11:05 PM.