Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Knjiga za Cubase - koja je bolja (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=9183)

nixylive 23-06-2004 10:04 PM

Da znas. Kod mene pise 142.60. Ma samo kradu ne bi li sto vise uzeli. Plus sto naplacuju one doplatne marke za izgradnju hrama Svetog Save. Oparise se pored ovih nagradnih igara. Ko zna koliko su namlatili pare.

Eon 24-06-2004 12:01 AM

pa to sam i rekao, disanje vazduha :)

nixylive 24-06-2004 11:21 AM

:lol:

idekius 26-09-2004 04:05 AM

Sa Kombibovoh sajta... Ovaj ko je ovo pisao mora da je nekim rodbinskim odnosima sa Eonom...

Cubase SX za Windows i Macintosh

Nau?ite Cubase na brz i jednostavan na?in! Ovaj vizuelni vodi? koristi slike umesto op?irnih obja?njenja. Morate brzo da nau?ite Cubase? ? poku?ajte sa vizuelnim vodi?em!

Poseduje jednostavan, vizuelni pristup u?enju Cubasea, koriste?i slike koje Vas vode kroz softver i pokazuju Vam ?ta da radite. Funkcioni?e kao knjiga sa uputstvima ? pogledate ono ?to Vam je potrebno i odmah po?injete sa radom. Nema preduga?kih odeljaka ? koncizni, jasni komentari obja?njavaju ono ?to je potrebno da znate.

Osnovno o autoru:

Thad Brown je multiinstrumentalista, pisac, DJ i zvu?ni tehni?ar sa vi?e od decenije profesionalnog iskustva u muzi?kom poslu. Pisao je o softveru, kompjuterima i zvuku kao vi?i sardnik ?asopisa Home Recording. Thad je bio predava? u Centru za prou?avanje tehnologije muzike na univerzitetu Yale, a radio je i sa vode?im softverskim kompanijama kao ?to su Prosoniq, Native Instruments i Yellow Tools. Danas radi na muzi?koj saradnji i smi?lja nove na?ine mrcvarenja samplova, modulacije filtera i maltretiranja vokodera. Ako ?elite da ?ujete neke samplove, posetite Internet adresu www.thadbrown.com.

Nocni 26-09-2004 05:23 AM

Ima li neka knjizica za nuendo?

idekius 26-09-2004 07:55 AM

Quote:

Originally Posted by Nocni
Ima li neka knjizica za nuendo?

Knizica za Nuendo je ista kao i knjizica za Cubase. Hocu da kazem, programi su skoro identicni...

Eon 26-09-2004 09:43 AM

Quote:

Originally Posted by idekius
Sa Kombibovoh sajta... Ovaj ko je ovo pisao mora da je nekim rodbinskim odnosima sa Eonom...

Nau?ite Cubase na brz i jednostavan na?in! Ovaj vizuelni vodi? koristi slike umesto op?irnih obja?njenja. Morate brzo da nau?ite Cubase? ? poku?ajte sa vizuelnim vodi?em!

Poseduje jednostavan, vizuelni pristup u?enju Cubasea, koriste?i slike koje Vas vode kroz softver i pokazuju Vam ?ta da radite. Funkcioni?e kao knjiga sa uputstvima ? pogledate ono ?to Vam je potrebno i odmah po?injete sa radom. Nema preduga?kih odeljaka ? koncizni, jasni komentari obja?njavaju ono ?to je potrebno da znate.

Osnovno o autoru:

Thad Brown je multiinstrumentalista, pisac, DJ i zvu?ni tehni?ar sa vi?e od decenije profesionalnog iskustva u muzi?kom poslu. Pisao je o softveru, kompjuterima i zvuku kao vi?i sardnik ?asopisa Home Recording. Thad je bio predava? u Centru za prou?avanje tehnologije muzike na univerzitetu Yale, a radio je i sa vode?im softverskim kompanijama kao ?to su Prosoniq, Native Instruments i Yellow Tools. Danas radi na muzi?koj saradnji i smi?lja nove na?ine mrcvarenja samplova, modulacije filtera i maltretiranja vokodera. Ako ?elite da ?ujete neke samplove, posetite Internet adresu www.thadbrown.com.

To je odlicna knjiga, ne znam jesi li je nabavio ali ti je preporucujem, inace dobijam % od ukupne prodaje :wink: . Kada bi sa ovog foruma bar pola ljudi imalo ovu knjigu bilo bi i upola manje ponavljajucih pitanja

nixylive 26-09-2004 09:48 AM

Odlicno. Pa ja imam ovu knjigu. Kupio od ivana :wink: Ima stvarno korisnih stvarcica. Bar ja kao pocetnik to mogu da kazem jer mi dosta pomaze slikovno objasnjenje nekih stvari bez onog predugackog tekstualnog opisa.

Ovo je dobro "smi?lja nove na?ine mrcvarenja samplova, modulacije filtera i maltretiranja vokodera" - verovatno slobodan prevod prevodioca :lol:

Pedja 26-09-2004 12:16 PM

Quote:

Originally Posted by idekius

Osnovno o autoru:

Ja takodje imam ovu knjigu i mogu da kazem da je odlicna......vredi je imati :wink:

All times are GMT +1. The time now is 12:35 AM.