![]() |
eno van rasprodaja. pluginovi u po cijene.
navali, narode!!! jos malao pa nestalo!!! :lol: |
Sandro, jel' poslali tebi kljuc za SFP 4.0??? Meni i Puratoru nisu :roll:
|
ma, zakomplicirali su stvar. :twisted:
... prvo sa stranicama (kojega vraga ce in dvi stranice), a onda sa registracijom. moras poc na "my page" i s live strane ces vidit Get SCOPE 4.0?! tu moras stisnut "submit query" da bi ti oni na emajl poslali serijal. onda valjda (ni ja nisan siguran) sa tim brojem ides na Activate SCOPE 4.0, uneses taj broj i kad ti se na listi registriranog softwarea pojavi novi broj downloadas. "allkeys.skf"... valjda je tako :? |
jebate, ovaj cw je stvarno u kurcu.
upravo san downloadira 4.0. jebate, zapakirali su u zip: 3 acrobat reader-a v4.5 (na 3 jezika) - 17 megabajti... optional plugins 45mb i 6mb semplova za sts :shock: popizdili su skroz. e, sad moran cekat emajl od njih da bi moga instalirat 4.0 :? |
kao sto rekoh pre par sati:
"treba ih sve spaliti" :twisted: |
Ja sam dobio kljuc, ali necu da instaliram SFP 4.0 dok ne naprave fleku za njega. Obratite paznju na manual! On nije nov vec malo editovan stari manual!!!! Sramota... Rekao bih da su najvece zrtve novi korisnici jer mi se cini da je ova ujdurma oko SFP-a 4.0 bila samo da bi imali povod da povecaju cene karticama...
|
Znate sta :!: :?: BOLI ME KU*AC za SFP 4.0... Sto kaze Sandro, ma ne moze bolje (ponavljajte u sebi ekih 10-ak puta pa na vishe u zavisnoti od tvrdoglavosti osobe)... Ovaj radi savrseno, ma kaki ku*ac 4.0, cim je tu nula iza verzija znaci da ima neki bug garant, ma nema boga... :lol:
p.s. izvinjavam se na tonu... :oops: |
Quote:
4.0 je samo 3.1c sa izmenjenim izgledom i tu se zavrsava... |
ma, je. nema tu nista nova. 4.0 je samo malicijozni trik.
ja san ga downloada cisto iz znatizelje i instalirat cu ga jerbo ne koristin fleku, pa mi je svejedno. ali, jos mi nisu poslali serijski broj? koliko treba cekat? |
http://www.planetz.com/forums/viewto...orum=10&98
kako treba skidati da bi poslali email...ja ga necu skidati jos...malo kasnije ali vidim da nema potrebe...cekacu 4.1a :D |
All times are GMT +1. The time now is 01:13 AM. |