![]() |
Re: Logic Pro X
Ruzniji GUI nisam video odavno. Odabrali su g*vno boju. Bravo Apple
|
Quote:
Pravo da ti kazem.ja sam to slabo i koristio,tako da meni to nesto i ne smeta.. Inace,stabilnost je i dalje vrx vrxova i jedina stvar koju izgleda nisu jos resili je da kad posle restarta pustas arr,opet bar dvaput iskoci da ne moze da "prati" al posle je sve kul... :wink: |
Dobro je kad bar neko ima da je zadovoljan :wink:
|
Quote:
|
Quote:
Logic je, na?alost, prestao da bude ozbiljan učesnik DAW scene. Nisu ti "propusti" u programu ne?to za čime ne postoji potreba korisnika, ili ne?to ?to je prekomplikovano za implementaciju. Steinberg ODAVNO ima (do skoro mi je bilo te?ko da, kao zakleti Lod?ikovac, to priznam) gomilu pristupačnijih protokola i alatki koje ubrzavaju workflow, svi ostali (uključujući i Digital Performer, koji je va?io za ubedljivo najsporiji i najneintuitivniji DAW) su te neke "obične" stvari uveli bez ikakve pompe i predstavljanja kao "breaktrough" pobolj?anja. Ova prepotentna ?gadija predstavlja NOVU VERZIJU, ne čak ni apdejt, posle 4 (ČETIRI, za ove sa jeftinijim kartama :grin: ) godine, sa na?minkanom grafikom i MIDI FX-ovima?! :banghead: Bez "32bit plug-in compatibility"?! :banghead: Bez mogućnosti da memori?e? Channel Strip sa kompletnim rutingom?! :banghead: Sa fensi fejderima i ugradjenim EZ Drummer-om?! :banghead: Cela dana?nja muzika se vrti u ~2 dB, a najmanji korak za brze korekcije gaina je 1 (JEDAN!) dB?! :banghead: Ako otvori? Kontakt sa 16 outputa, rodi? mečku da naredja? Aux-e da mo?e? da miksa? (bubanj, npr) kao čovek (i to ne mo?e? da napravi? kao preset)?! :banghead: Mislim da je (kao ?to su mnogi nagadjali) trebalo da naprave LogicX samo kao aplikaciju za iOS telefone i tablete, bez podr?ke za Android. Taman da omladina ima čime da se zabavlja dok čeka prevoz do ?kole, umesto da igra "Angry Birds"... |
skontah ja da nesto ne stima cim je 200$....
|
[QUOTE=Ogi;348651]
Bez "32bit plug-in compatibility"?! :banghead: Vreme je da pocne da se koristi memorija koju smo kupili i da se batali 32bita. Ako otvoriš Kontakt sa 16 outputa, rodiš mečku da naredjaš Aux-e da možeš da miksaš (bubanj, npr) kao čovek (i to ne možeš da napraviš kao preset)?! :banghead: Moze,kao Track Stack...i vec sam napravio par komada (bas za bubanj). :wink: Mada je moglo i ranije samo na drugi nacin a to je da uvezes iz drugog projekta i da biras sta uvozis i kako...mada je Track Stack brza varijanta! |
Super je ta priča "vreme je da se koristi memorija, 32 bita su pro?lost". Aplikacija radi u 64-bitnom okru?enju, a to je jedino bitno za iskori?ćenje memorije o kojoj priča? - plug-inovi sa time nemaju veze. Opet se vraćam na priču o korisnicima, da li je aplikacija namenjena ljubiteljima (amaterima) ili profesionalcima (ljudima koji od toga ?ive).
Logic, iz verzije u verziju, mi oduzima sve vi?e vremena... i to za proste zadatke, koji se podrazumevaju u svim ostalim programima. ?teta... |
Ima samo jedna boljka,al to nema veze sa X-om,problem datira jos od 9-ke a to je da mi par Waves plugova rusi Logic (Redd,Kramer PIE itd..). :mad:
A za ono sto rade ti plugovi su prilicno specificni i korisni,inace bi me bolelo uvo. Tih problema nema u VST ili RTAS,proveravao sam! Aj ako je neko imao i uspeo da resi taj problem,bio bih zahvalan na resenju... ;) Verzija OSX-a je 10.8.4 i poslednji Waves. Tnx p.s. Jos jedan OGROMAN plus za "X",kada ti zakuca zbog npr neceg takvog Logic,napravljen je novi AutoSave koji pamti sekund pre pucanja sve kako je bilo. Tako da.. No More Fear... :) |
Ja recimo nikad nisam imao problema sa Waves plagovima. I "onim" i regularnim. Koju verziju koristis?
|
All times are GMT +1. The time now is 01:03 PM. |