![]() |
Re: Cubase 5 64bit pitanje HITNO!
Quote:
|
Quote:
|
I ja imam 12 giga i nista.Cekamo cubase 6,narodnu.Pozz
|
Re: Windows 7 64bit i Cubase 5
Ipak moze..Evo vec neko vreme imam win7 64 i cubase 5 i preko Jbridge 1.2 to radi onako fino, ne bas idealno ali..radi. Desi se da neki plagovi nisu kompaktibilni sa Jbridge-om, tako da ne idu preko njega pa koriste osnovu od 3 giga rama. Meni je dovoljno da cak i samo kontakt player radi preko Jbriga jer u principu koristim najvise njegovih farbi. i on mi najvise vuce memorije.. Desi se poneki "crash" ali sta je tu je.. A sto se tice Cubase 6 n verzije, mislim da nece ni izlaziti valjana verzija..Ja licno cekam da prodje malo vremena i da cena originala padne pa cu nabaviti sebi original..ako se do tada ne predomislim i ne predjem na iMac i protools (takodje original). :)
|
Quote:
|
Da li moze ovo ( Jbridge ) da se primeni na xp?
|
Da, naravno. Ali memorijska ogranicenja XP-a ostaju ista...
|
Mozda je mislio na 64bitni xp... U teoriji na 64bitnom xpu bi jBridge radio posao!
|
Mislio sam na 32-bitni, posto kontam i Cubase je 32-bitni pa reko da s tim programom iskoristim 6Gb rama sto imam.
|
Teoretski, mogao bi , mozda da nateras 64bit pluginove da koriste do ~ 4Gb RAM-a, jedini nacin da uposlis svih 6 GB je da instaliras 64bit sistem.
Jbridge ne moze da natera cubase da vidi memoriju koju ne vidi OS. |
All times are GMT +1. The time now is 04:08 AM. |