![]() |
Re: DIY Open Labs
Dakle... Svaka cast ! :jupi:
da se uzdravlje sluzis, i gledaj ti ovo da ubacis u mass production... ako je dobra cena zacas cemo se dog :wink: sve pohvale |
Bravo matori, svaka cast, zaista odlican posao ! Bas mi se svidja.
Da te sluzi u zdravlju i veselju,i da te svi gledaju i pitaju se gde si kupio sint :) |
Hvala puno!!!
|
Mashala !! Odlicno radi i izgleda! Napred nashi!!! :D
|
strava je sprava! svaka cast!
|
Axaxaxaxax, na dva domaca foruma na kojima sam povremeno aktivan sam bacio sta sam napravio opet mozda neko dobije ideju iz svega ovoga i jasnu napomenu da sprava nije na prodaju, ipak sam banovan jer privatno nudim neke usluge koje razumljivo i naplacujem (nisu nikakve nepristjne stvari u pitanju :) ), Srbijoooooooo!!!!! Hvala naravno jos jednom svima sa Rumskog na svesrdnoj pomoci....
|
@matya imam jos neko pitanje za tebe :wink: ne vidi se lepo sa slika, jel ti ono desno pored ekrana neki pc tablet prikljucen ili je to neki kapacitivni ekran? i kad se sve sastavilo kako radi hladjenje zbog ogranicenog prostora? jel mozes da ocitas temperaturu? jel se cuje nesto onaj ventilator iz napajanja i to? jel zvoni kuciste posto je metalna konstrukcija? i kako si resio protok vazduha? (jel samo otvor po duzini sa zadnje strane i ispod dirki ili ima jos negde?
|
Svaka čast :thumbsup:
|
Hvala, samo ispod dirki i temperatura je super pozadi cu ispod one rupe nesto drugo ubaciti, mozda ce da svetli, ali ako bude pravilo problem stavicu sa donje strane ima mesta unutra za veliki ventilator... Novo napajanje, tako da samo suska, morao sam da stavim onaj mali zvucnik na plocu da cujem da bipne, nisam znao kada sam je startovao...
|
|
All times are GMT +1. The time now is 10:42 AM. |