![]() |
Re: VST drums 2011..
Meni je Addictive Drums najbolje radio za kick i snare a sa EZ Drummerom sam pokusavao da dobijem koliko toliko upotrebljive cinele.
Juče sam probao Superior Drummer sa Metal Foundry paketom i veoma prijatno se iznenadih :mase: |
pozz
Imao sam fxpansion guru 1.6 verziju. I njoj je do?ao kraj,zbog čudnih okolnosti:D Da li ima koji slican program koji je dobar za ubacivanje semplova.Imam ja svojih semplova. Da mogu onako kao u guruu da ubacim semple pa ga mogu malo obradit. Battery me nesto zeza nece radi kad ponovo upalim cubase. Inace elektronska muzika u pitanju.Psy ,progresive i sl. hvala ljudi 8-) pozz |
Native Instruments Studio Drummer v1.1.0 KONTAKT!!!!!!!!!!!!!!
Strasno dobar.Po mom skromnom misljenju-nema bolje............... |
Ja ga skinuh pre neki dan. Dobar je. Slicno odradjeno kao Abbey Road '60 i '70, isto ekstenzije za kontakt. Odlicno odradjen interfejs, kao totalno drugi plagin.
|
Ok tnx. skida se...
pozz |
Nesto mi CPU luduje na Studio Drummer-u.Jel ima caka neka? Imam 4Gb Ram-a.
|
Quote:
|
Quote:
|
Sami zvuci ovih NI kompleta bubnjeva nisu losi... ono sto mene nervira je nemogucnost kombinovanja razlicitih elemenata kitova... znaci hocu hihat iz 60's dobos iz 90's ... i kick iz studio drumsa... Na primer... Ali mislim da je to ovde nemoguce, odnosno moguce je da se ucitaju svaki kit full, pa da se razdeli na midi kanale.. a to opet jede ram cpu i sve ostalo...
Da li postoji mogucnost, kada se ucita kit, da se unloaduju neki elementi? |
Quote:
Dodatno, uvek mozes da uradis Purge (sample pool-a) kada odradis pesmu (ocistice semplove koji se ne koriste u pesmi) Ako vise volis pojedinacne bubnjeve, mozda je za tebe bolji Steven Slate Drums ili OceanWay. Oni su pojedinacni - po elementima. |
All times are GMT +1. The time now is 12:16 AM. |