Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   ljuljaj ljuljaj (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=35663)

Dexxy 05-11-2010 01:16 AM

Re: ljuljaj ljuljaj

Srbija i Turska uvek zajedno :)
ML 2.8
Region SERBIA
Date time 2010-11-05 00:16:14.0 UTC
Location 43.73 N ; 20.65 E
Depth 5 km
Distances 39 km SW Kragujevac (pop 149,273 ; local time 01:16:14.0 2010-11-05)
2 km SW Kraljevo (pop 58,140 ; local time 01:16:14.0 2010-11-05)

Zeroo 05-11-2010 07:05 AM

Drzava Srbija odvojila za grad Kraljevo 6.000.000 dinara a za portrete svojih predsednika koje su juce izlozili u skupstini 4700.000dinara.Savesno i racionalno nema sta.

Bruka!!!!!

Filip_ 05-11-2010 01:05 PM

Ono za porez na sms...pobedili su, nema sta...cak sam se smejao od neverice...uzas balgi...sta, pomoc 50din, a drzavi jos 40 na svaki sms? :confused:

"Ko nije poludeo do sad, taj nije normalan"...

voomighty 05-11-2010 02:08 PM

reli se veliki i mali zemljotres.

Veliki:koji si broj na rihterovoj skali?

Mali:dva.

Veliki:a koje posledice izazivas?

Mali:ma slabo,to su sitna podrhtavanja,mozda neka casa padne sa stola, jedva me na vestima spomenu..A ti?

Veliki:ja brate kad nastupim to je opsta ludnica,padaju..drveca,kuce,seti se cunamija,to sam bio ja.

Mali:dobr...o brate a koji si broj na rihterovoj skali?

Veliki:Osam!

Mali:na kurcu te nosam!

LAMPASH 05-11-2010 02:57 PM

"""""""___;;:>>>>.,)(*&^%$#@!

cAAc 06-11-2010 04:39 AM

pa glavna fora u demokratskim zemljama je sto daju narodu da bira de ce da ga primi dok ovi drugi ti ga samo uvale ..e sad da li mi zelimo da ga primimamo ili ne je vec pitanje terorizama ,huliganizama itd ..sad nas vise i ne pitaju gde nas najmanje boli ,znaci da ne zivimo u demokratiji
zato cu ja da cutim i smrdim i cekam da crknem ..zao mi je ljudi u Kraljevu ali ja nisam zaposlen i ne mogu da im pomognem ..

cAAc 06-11-2010 05:09 AM

i da me neko ne shvati pogresno ,ja samo zelim da cestitam drzavi na velikoj pobedi!

Mika Technika 10-11-2010 03:43 AM

Quote:

ljudi....Iz Kraljeva sam,ni jedan medij ne izvestava realno.Nocas u 23.25 je jako zadrmalo...Nocas u 3.30 nas je izbacilo iz kreveta...Znate li kakav je grozan osecaj kada vas potres,u snu izbaci na pod???Kakvo crno smirivanje tla..Jedino sto treba da se smiri su nasi zivci,ljudi su napeti kao strune..Kuca kod mojih u Sirci je porusena skroz,dosla je samo komisija i zategla traku,e,da...i podelili su nam po paket vode za pice.To je sve od pomoci mestanima Sirce.Kuda idu svi oni milioni koji se spominju u medijima?Ko ce da se ovajdi od njih.Sve,pa i ta pomoc ide po partijskoj osnovi.Ako nisi u nekoj stranci ili ako nemas vezu dobijes paket vode a kuce su porusene,ljudi ostali bez krova nad glavom,ide zima...Kakava nesreca,NARODE MOJ...Postoje sela u blizini kraljeva koja komisija nije ni obisla.Gadna smo mi nacija.Neko i u ovoj nesreci zaradjuje na tudjoj muci..Procicemo kao i Mionica,njima ni posle 10 godina kuce nisu podignute..Trese svakoga dana...drma,rusi i dovrsava one kuce koje su nacete...Oj,majko Srbijo...zasto kaznjavas uvek sirotinju i ovaj napaceni narod.KRALJEVU JE HITNO POTREBNA POMOC,crep,gradjevinski materijal...ali ne samo centru grada...vec i selima unaokolo.Sto rece cikica iz Trgovista pre neki dan "e,deco moja ,oni dolaze ovde samo kada im trebaju glasovi"...Majko Srbijo,sta si docekala!!!
demokratija, ili demonkratija

All times are GMT +1. The time now is 08:57 PM.