![]() |
Re: gotivan studio
Quote:
Isto ce se desiti kada kazes da tehno, dj i sl. nije muzika vec sou biznis. Opet isto. Sto je surogat odvratniji, to su njegovi konzumenti vise ubedjeni u "umetnicki kavalitet". To je bas zanimljivo. :confused: Ja sam slusao metal, kad sam bio mali, ali nisam imao ideju da su to "umetnici". Gomila buke i neukusa koja mi se dopada. Medjutim, odnedavno sam primetio da svi se smrtno uvrede kad kazes da sou biznis nije umetnost. Prosto se zaprepaste. Koje ludilo. :rotfl: Da Morison nije bio pijandura i ludovao po sceni, niko ga ne slusao... A da se takav pojavi u tvom gradu, rekao bi- koja seljacina, zar ne? |
Aj' da probam ponovo :D:
Quote:
|
Quote:
2. Ne vidim da je Morison ista manji seljak od klijentele pomenutog sudija. Jaka je konkurencija u toj disciplini. Jel' sad u redu? :D |
par ispravki....eehhhmmm!
Ded metal - se pise : Death Metal Dors - se pise Doors Morison - se pise Morrison itd...samo dok smo kod pismenosti... A za Doors...sve su to narkomani....drogoshi !! A i DJ-i su muzicari ! Oni "play" music.... I play guitar (sviram gitaru) I play records (Ja sviram ploce!) Prosto zar ne !! Nema zabune... |
Quote:
Raspitaj se malo o pravopisu na?eg jezika i o tome kako se pi?u strana imena. |
Quote:
Quote:
Slava se placa... Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ali kod nas...izgleda druga prica! Mi smo jedan poseban narod....:( |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
@DaBear: jebiga, ne piše se svuda u originalu... recimo - kako je otkucano tvoje ime u britanskoj vozačkoj dozvoli? @Znak: mi jesmo poseban narod, ali koji narod nije poseban? Pozdrav, Vasa P.S. (edit) K.P.G.S. |
All times are GMT +1. The time now is 03:26 PM. |