![]() |
Re: windows 7 vs. audio ???
?
|
Da li si probao da nadogradis ProTools 8.0.4 sa ProTools 8.0.5?Kod mene sve radi.
|
1 Attachment(s)
Instalirao sam danas ProTools 8.0.5 i opet ne radi dobro...Malo mi nije jasno imam u ponudi sada Avid Mbox Asio...Koji ne mogu da odaberem kao kartu...A Digidesign 003 je ostao stari koji i dalje krci....:banghead:
|
Quote:
problem je u strukturi procesora serije i neke opcije u biosu se ne nazivaju kao sto je napisano u onoj preporuci probacu na youtube da dignem video zapis, sta sam i kako iskljucio u biosu mislim da ce ti to pomoci evo link http://www.youtube.com/watch?v=ErjAhhpK2hc |
Da nije sve isto u biosu... Iskljucio sam par stvari...
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Quote:
|
Znam... Ali drugaciji je bios kod mene...
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Odlicna tema, procitao sam je kompletnu. E sad, jedno glupo pitanje - kod Win-a 7 me uzasno iritira kako su uradili recording podesavanja. Vama koji imate dobre eksterne karte to bas i nije neki problem, ali meni koji koristim integrisanu jeste. Uopste ne postoji recording mixer, treba preci sto koraka da bi se pojacao ili smanjio nivo zvuka na nekom ulazu i slicno. Jel postoji neka alternativa za to, neki drugi mikser koji moze da se instalira i iskljuci windowsov?
Mali off - veliki problem kod rada sa videom u Win 7 je nekompatabilnost sa Overlay mixerom, jel postoji neko resenje za to? |
I dalje Digi 003 pravi sranja sa Cubase 5 (32bit) na Win 7 (64bit).
ProTools 9 HD v.9.0.5 radi sve kako treba. Ali C5 i dalje pucketa, krci i ostalo... Posle svih podesavanja koje sam uradio nece da proradi. I da fw karta je Lacie TI. Zar je moguce da ne mogu da isprave taj drajver ?!?!? --- - Sent from my iPhone using Tapatalk |
probaj legacy driver, ne vidim dal si to pokušao
|
All times are GMT +1. The time now is 10:05 AM. |