![]() |
Re: Pomoc oko akustike prostorije za bubanj.
Pa to je stvarno nezgodno,jedina varijanta je da kopas pod, ako ima mogucnosti,ali i to je tek zeznuto i veliki posao,nista sredi maksimalno akustiku,pa sviraj u odredjenim terminima, kad ne smetas drugima.
veliki pozz! |
Quote:
HVALA Grada27! :) pozdrav bogi |
Jos jedno pitanje ako moze.
Da li je neko imao iskustvo sa kamenom vunom + rigips? Hvala. |
Evo jednog primjera ovdje: http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=25103
|
Mislio sam za neku manju prostoriju. :)
Ipak cu uraditi kao sto je Bogi rekao. Azmafon i Azma ploce. Postavicu slike kada budem poceo sa radom. :) Poz. |
Quote:
Azma ploce ne koristim, i realno im ne vidim namenu u bilo kojoj prostoriji u studiju, osim mozda u blejani, hodnicima... ili gde je vec "nebitno". Azma ploce imaju smisla za trpezarije, cekaonice, banke... gde god je vazno da se malo smanji reverberacija "negde"... a da nije bitno kako to "svira". pozdrav bogi |
Sad mi nista nije jasno. :banghead:
Sta bi mi ti preporucio da uradim? |
Quote:
Pogledaj thread " Mike Vale - od nule do finala" i vidi kakvu su izolaciju primenili sa gips plocama i kamenom vunom.... imaj u vidu da i to moze biti slabo za tvoj slucaj. Znaci, govorim o zvucnoj izolaciji. Akustika prostorije za sviranje je drugaciji problem. Svrati do stovarista, konsultuj se s majstorima, vidi kakve su cene, stavi na papir pa vidi sta ti se najvise isplati... Jedan ili dva sloja azmafona i azma ploce nisu dovoljna izolacija... nista spektakularno. Nerealno je ocekivati da ces time izolovati buku koju bubanj pravi. pozdrav bogi |
Hvala puno Boggy. Videcu sta mogu da uradim.
Pozdrav. :) |
All times are GMT +1. The time now is 07:54 AM. |