![]() |
Re: MCI-528D u studiju PR1 u Novom Sadu
Quote:
:rotfl: :rotfl: podlegao sam...hahahahahahaha ajde fala bogu taj tvoj ICON i brdo plugova je legalno :D a ja neznam sta je ITB ... mozda.... I ja TeBe :wink: neka znam ja da je braci jako drago da se spasavaju stolovi ...daj boze da svi imali po jedan analogni pult pa makar bio ORION :da: |
1 Attachment(s)
Nevoj da ga nerviraš! Kad se iznervira dobije glavobolju, pa mora da popi je ANALOGIN da bi prestala. :D
I onako je besan jer su mu ovi iz Telecom-a odbili molbu. Tražio je da ga skinu sa digitalne telefonske centrale i opet vrate na staru, ANALOGNU centralu :D A na izmaku snage je, jer svaki dan protestuje u centru grada noseći transparente "Dole HD TV i ostala digitalna sranja, hoćemo svoje ANALOGNE antene i CEVNE televizore" i "Uželeli smo se ANALOGNE topline snega na TV ekranima". :D Sinoć sam svratio do njega da pogledamo "Matrix", ne bi li se malo oraspoložio :D |
E zaboravljate da ovde postoji i pravni forum, gde se odgovara zbog digitalnih uvreda i kleveta, kao i kleveta da je analogija proslost. Zagovornici digitalije da mi odgovore zbog cega toliko dodatnih uredjaja, tape simulatora, warmer plugova, koliko se secam MCI astal sve to nema, e sad pitanje zasto nema, a zasto to treba ovoj savremenoj tehnologiji:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Deki, prvo nije lepo da se tako obracas Braci... kao starijem, uvazenom clanu foruma i nasem prijatelju iz razloga sto svaki covek moze da postane zaboravan posle visecasovnog i dugog snimanja...
|
I ja volim vas. MCI je zakon!!!:D
|
evo polako popustaju leđa....
sve ?to mogu dati kao savijet buducim vlasnicima mci stolova nemojte ih nosit....platite nekaoga...brze je bolje je i zdravije je :banghead: mislim da jacih bolova u leđima nikad nisam imao!! MCI uzme danak u krvi .....:( nadam se jos dan dva i da sam ko nov... |
Ja kao nepopravljiv ljubitelj MCI, htedoh da cujem kako vam radi MCI koji ste rekapirali, pa ako nije problem i da okacite neki rad sa tako rekapiranog MCI lepotana, da cujemo kakav je taj sound u 21 veku,jer verujem da je dobar i da opravdava svoje ime :grin:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:35 PM. |