Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   MCI-528D u studiju PR1 u Novom Sadu (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26071)

roginator 05-02-2009 06:30 PM

Re: MCI-528D u studiju PR1 u Novom Sadu

Quote:

Originally Posted by Braca (Post 234176)
Opominjem vas zbog besplatne reklame koju dajete pojedinim momcima sa foruma, roginator (pouzdano znam da mixas ako uopste mixas ITB-rekao mim Srce) ne zloupotrebljavaj forum nego lepo plati reklamu! Ustvari vi ste dosadni sa tim analognim praistorijskim stolovima, kome to jos treba, lepo vam je Slowstar objasnio al ne slusate iskusnog coveka!

:rotfl:

podlegao sam...hahahahahahaha
ajde fala bogu taj tvoj ICON i brdo plugova je legalno :D

a ja neznam sta je ITB ... mozda.... I ja TeBe :wink:

neka znam ja da je braci jako drago da se spasavaju stolovi ...daj boze da svi imali po jedan analogni pult pa makar bio ORION :da:

idekius 05-02-2009 07:43 PM

1 Attachment(s)
Nevoj da ga nerviraš! Kad se iznervira dobije glavobolju, pa mora da popi je ANALOGIN da bi prestala. :D

I onako je besan jer su mu ovi iz Telecom-a odbili molbu. Tražio je da ga skinu sa digitalne telefonske centrale i opet vrate na staru, ANALOGNU centralu :D

A na izmaku snage je, jer svaki dan protestuje u centru grada noseći transparente "Dole HD TV i ostala digitalna sranja, hoćemo svoje ANALOGNE antene i CEVNE televizore" i "Uželeli smo se ANALOGNE topline snega na TV ekranima". :D

Sinoć sam svratio do njega da pogledamo "Matrix", ne bi li se malo oraspoložio :D

Braca 05-02-2009 08:02 PM

E zaboravljate da ovde postoji i pravni forum, gde se odgovara zbog digitalnih uvreda i kleveta, kao i kleveta da je analogija proslost. Zagovornici digitalije da mi odgovore zbog cega toliko dodatnih uredjaja, tape simulatora, warmer plugova, koliko se secam MCI astal sve to nema, e sad pitanje zasto nema, a zasto to treba ovoj savremenoj tehnologiji:D

idekius 05-02-2009 09:03 PM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Braca (Post 234191)
E zaboravljate da ovde postoji i pravni forum, gde se odgovara zbog digitalnih uvreda i kleveta, kao i kleveta da je analogija proslost. Zagovornici digitalije da mi odgovore zbog cega toliko dodatnih uredjaja, tape simulatora, warmer plugova, koliko se secam MCI astal sve to nema, e sad pitanje zasto nema, a zasto to treba ovoj savremenoj tehnologiji:D

Zaboravio si sinoć mobilan kod mene :D

sRce 05-02-2009 09:33 PM

1 Attachment(s)
Deki, prvo nije lepo da se tako obracas Braci... kao starijem, uvazenom clanu foruma i nasem prijatelju iz razloga sto svaki covek moze da postane zaboravan posle visecasovnog i dugog snimanja...

Braca 05-02-2009 09:37 PM

I ja volim vas. MCI je zakon!!!:D

roginator 07-02-2009 11:55 AM

evo polako popustaju leđa....
sve ?to mogu dati kao savijet buducim vlasnicima mci stolova

nemojte ih nosit....platite nekaoga...brze je bolje je i zdravije je :banghead:

mislim da jacih bolova u leđima nikad nisam imao!!

MCI uzme danak u krvi .....:(

nadam se jos dan dva i da sam ko nov...

Braca 09-08-2009 03:54 PM

Ja kao nepopravljiv ljubitelj MCI, htedoh da cujem kako vam radi MCI koji ste rekapirali, pa ako nije problem i da okacite neki rad sa tako rekapiranog MCI lepotana, da cujemo kakav je taj sound u 21 veku,jer verujem da je dobar i da opravdava svoje ime :grin:

awacs 09-08-2009 05:03 PM

Quote:

Originally Posted by Braca (Post 252458)
verujem da je dobar i da opravdava svoje ime :grin:

MrCIna? :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 12:35 PM.