![]() |
Re: Najskuplji komad opreme za koji mislite da je smece?
Vi ste carevi !:rotfl:
|
Niti sam rekao da je Boogie los, niti da je Les Paul los, samo mi se ne svidja kombinacija doticnih, i takva boja distorzije, a sto ja licno volim strat/jazz chorus kombinaciju, ko mi je kriv. Volim clean sa chorusom, pa to ti je, volim ritam gitaru (vidi pod Doobie brothers) volim gitaru kada je u funkciji, a ne neke gitarske "ego tripove", tako da molim da me ne shvatate (ponovo) pogresno...Hvala
|
ma shvatamo te mi veoma jasno, vidiš kako sam lepo imenovao tvoje žanrovske preferencije. Samo želim ponovo da istaknem istorijski značaj gore slikane kombinacije za modernu metal scenu (veću i jaču nego ikad btw), skoro pa mitski.
@reinhardt ma snimao čime sam imao - sm57 direktno u mackie onyx, pa u FF800 konvertere. DI box nisam koristio, pojačalo je stajalo u režiji a posebnim kablom je vezano na kutiju u gluvoj sobi gde je sve stajalo. Kutija je inače uobičajena 4x12 marsall cab, uskoro kačim sliku ;) |
Quote:
edit: izvinjavam se za off, kasno sam skapirao da je tema savim nesto drugo :ups: |
u režiji naravno
|
off: @arti: ja sam preko multikora slao iz rezije u pojachala u studiju.. :?
on: focusrite iso serije.. :? poz |
Quote:
KUKU!!! :D :banghead: P.s Koji su zvucnici u onim marshall boxovima? |
bem li ga, mislim da su celestioni, obe kutije su iz tih nekih godina.
|
Quote:
licno sam se uverio kako jedan isti gitarista, zvuci 100 puta bolje sa fenderom i twin reverbom nego sa gibsonom i marshallom... razlika je dupe i oko, a istina, meni bi ova druga kombinacija legla ko budali shamar... za isti muzicki pravac i isti nacin sviranja... samo jbg druga ruka.. sorry za OT ;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:55 PM. |