![]() |
Re: Studio u kuci
E, ljudi, hvala vam na ekspresnim i detaljnim odgovorima
Mislim da cu sutra dobiti dzakove, pa cu slikati i okaciti. S' obzirom na cenu dzakova :D, nece biti problem da ih stavim i 4ostruko. Ok, plocice ostaju...... da se ne izlazem bespotrebnom malterisanju i gletovanju..... sve ce biti prekrivene cvrstim ili cvrstim i poroznim materijalom |
Quote:
|
Doneo mi je drugar par dzakova kao uzorke. To je nesto poput ovoga
http://plasticshoppingbagfree.org.nz...dd_handles.jpg trenutno ne mogu da uslikam ove komade ali su to dzakovi od 'jute'... (konoplja?)... prilicno retkog tkanja u odnosu na jersej ili ne daj boze mebl shtof. Problem je sto na svima nesto vec pise:banghead:...... valjda moze boja preko boje |
Da to je to.
U inozemstvu imaju finije varijante, ali nisam upoznat. Takva tkanina/ gustoča mo?da neče u potpunosti moči zaustavljati sve airborne čestice. Mo?e dupli/ trupli layer. Ali ih treba međusobno blago "priheftati" sa lepilom u spreju. |
Quote:
bolje ne. pozdrav bogi |
Ok...... videcu, da li ce moci da se oboji. Super ce mi biti sama tekstura u studiju, imace malo vise vintage izgled (uz golu ciglu i malo drveta, lepo ce da izgleda)
U reziji cu ionako vise raditi sa azmafonom, ali verovatno cu uzeti neki drugi materijal, estetski prihvatljiviji. Nego..... pade mi na pamet jedna glupost - izvedba za broadband apsorber. Naime, sta bi se desilo kada bih duz celog zadnjeg zida podigao zid visine oko 1m, odmaknut nekih 20cm od zadnjeg zida. Taj zid bi bio zidan shupljikavom ciglom, i to tako da supljine gledaju prema zvucnicima (tj zidao bi se na najuzu stanu)... a iza se stavi 15cm min. vune. Takodje, taj zid od 1m visine bi bio idealan oslonac za teske drvene difuzore Nadam se da se necete smejati dok budete citali:ups: |
Quote:
pozdrav bogi |
Hocu, sutra kacim sliku (tj danas vec):)
|
1 Attachment(s)
Evo grube slike
Rupe - samo fiktivno nacrtane, bitna je njihova orijentacija..... sama cigla je suplja i ima oko 10-15 otvora po komadu. Generalno bi dobili jedan ogroman supalj zidic, iza koga je vuna, a na kome se naslanjaju difuzori (nisam crtao) Ovo je veoma mala investicija (finansijski), bar u konkretnom slucaju, jer mi stedi na drugim stvarima (zatvaranje plocica, deo poda koji fali......) Takodje, ako upste ima smisla..... ne mora ceo zid.... ne mora cak ni isto odstojanje celom duzinom...... Takodje, malo se popravlja i izolacija |
Quote:
pozdrav bogi |
All times are GMT +1. The time now is 11:32 AM. |