![]() |
Re: Mike Vale - od nule do finala
Tako... mali update.
Sa prijateljom sam polo?io parket, jo? uvijek nema akustike, I nema para... ... hmm imam neke probleme sa uploadanjem fotografija |
Quote:
|
http://www.biro.si/si/klima-panasoni...m2-i1376.shtml
toliko o klima uređaju:) Pa ako če hteti i ta tehnikalija neče biti dovoljno mo?e se poslu?iti i vratima da proluftira. Za pravi studijski HVAC sistem, mislim da bi se zadu?io bar za naslednje 3 godine... |
za?to nemogu uploadat fotografija?
|
Kakve bre tehnikalije! Split klima moze da hladi ili greje, ali nemoze da menja vazduh, tj. nije to ventilacija. Napravili ste super izolovani magacin.
Neka sedi neko u tom prostoru par dana za redom! To je bre nehumano, nema dnevnog svetla, nepostoji akustika(prostor je samo izolovan od spoljnjeg sveta) i iritirajuca boja. Od toga moze da se poludi. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
pozdrav bogi |
Kao ?to je rekao Boggy, hvala!!!
Nije, da nismo razmi?ljali o tome, nego pitanje je kakav ti je proračun, mogli bi da napravimo sve i sva?ta a kad nema para... Svejedno mislim da je bilo sve to napravljeno optimalno. Unutra?nja modularna akustika če se postavljati kroz nekoliko dana. Vale je mnogo potro?io do te faze, morao je da napravi zvučno separiranu prostoriju u industrijskoj hali, boje je sam izabrao kakve voli, jer sam mu rekao da boja neče utjecati na fizikalnu akustiku ( na psihoakustiku mo?da hoče...:), počekat ču pa kad počne raditi u tom studiju, pratit ču promjene njegovog pona?anja i ustvarjanja glasbe te raportirat:)). Među nama: nadam se da neče postati serijski ubojica ili čak turbo folk producent:shock: !!! |
Quote:
pozdrav bogi |
?to je i Boggy rekao... kompromisi. I zato sam se odlučio za ovu klimu. Moj fresh air so vrata, koja otvaram tu i tam. Ja se u studiu osječam super, pa sam ovdje svaki dan vi?e ili manje od 8 sati. Boja mi je super, i ne zaboravite da gledam u prednju stenu koja je bele boje. ?to vse nije humano :drunk:hehe... ali u zavr?noj fazi, svi napravimo kako se nam sviđa :wink:
NLP... to ti nisi pričao samnom :grin: "jer sam mu rekao da boja neče utjecati na fizikalnu akustiku ( na psihoakustiku mo?da hoče...:))" Ako smo pričali o tome smo razgovarali kako utjeca boja na ludi kao ludi i bez kake akustike itd. Zato sam se ja odlučio za crveno boju jer... Citiram: Crvena boja Crvena potiče kreativnost i komunikativnost, dinamičnost, strast i radost. Ako se bavite kreativnim poslom, se također u sobu gdje se radi takve boje dobrodo?le. http://www.karmaplus.net/content/view/115/2/ |
All times are GMT +1. The time now is 05:40 PM. |