Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   ADAM A7 ili ??? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24870)

Max 01-11-2008 03:34 PM

Re: ADAM A7 ili ???

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 223244)
Stvarno bre, HeatMan - obećao si taj miks do kraja ove nedelje, i ništa :wink: Ja nisam ništa obećavao, ali okačih svoj još pre pre par dana. Evo preslušao sam i ono šta su drugi uradili, i bogami (što veli Max) tu zaista može da se provali ko šta gde na čemu i kako sluša i čuje. I na kojoj snazi... :)

Pozdrav,

Vasa

Pa nisam pitao ljude da li zele da se promovisu , a i ne znam da li zele da se zna na kojoj opremi rade :)

Ako hoces , poslacu ti adrese na private , pa slusaj :)

Pozdrav

GERAG 01-11-2008 06:40 PM

HeatMan imas PM

lesha 01-11-2008 06:47 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 223235)
a7 mislim da nema nishta ispod 70hz.. kao da mu na 75hz krece hi pass filter..

druze.. otrci cas kod nekog ko ih ima i pusti sinesweep pa se javi.

poz

Bitch 01-11-2008 08:49 PM

fora je da sve bude sto pribliznije flat, zar ne?

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 222811)
ne.. naprotiv.. bitno je da ima shto bolji vremenski odziv... da verno prikazuju tranzijente.. bar po meni..

vremenski odziv uglavnom zavisi od pojacala. NS10 drugacije baca tranzijente sa technics pojacalom i sa brystonom. Ne samo NS10, svi zvucnici...

...sve ostalo u raspravi stoji OK. Prostor, ukus... sve to strasno utice na finalni odabir

pozz

Danny Lou 01-11-2008 09:23 PM

evo danas sam se prvi put onako malo udubio u slusanje adama i morao sam primjetiti da stvari a klase (timberlake, pussycat...) zvuce super dok ono sto nije toliko dobro zvuci kao iz kante :D ali ovo je samo prvi utisak od 2-3 min slusanja u prostoriji koja nije ni obradjena, bla bla.. javicu se uskoro sa ostalim utiscima

Everbeatz 01-11-2008 10:59 PM

Quote:

Originally Posted by Lou (Post 223457)
zvuce super dok ono sto nije toliko dobro zvuci kao iz kante :D

To je zato sto su Adami kanta:D

Salim se, dobri su to monitori, mozda malo problematicni za navikavanje, ali jako dobri za otkrivanje dobrih/losih mixeva - prilicno iskreni

U tom cenovnom rangu nema bolje:)

GERAG 02-11-2008 01:03 AM

Koliko su A7 losiji od P11

Oggy 02-11-2008 01:20 AM

Za 500 evra

awacs 02-11-2008 10:50 AM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 223407)
Pa nisam pitao ljude da li zele da se promovisu , a i ne znam da li zele da se zna na kojoj opremi rade :)

Ovo potpuno razumem. Ako rade za kintu bolje je da ne otkrivaju naručiocima koliko jeftinu opremu koriste. Poznato je da naručioci ne padaju na rezultate nego na softver/hardver. Kada ka?e? liku da će? da mu miksa? pesmu na SB Live! + Reveal odmah će da pomisli da će on to jo? bolje da uradi sam, po?to ima TC Konnekt i Adam A7. Poznato je da ne miksaju ljudi nego oprema :da: .

Quote:

Originally Posted by Max (Post 223407)
Ako hoces , poslacu ti adrese na private , pa slusaj :)

Ma nema veze, ne tra?im ja nikakvu protekciju ako već ljudi neće da se obnaroduju.

Pozdrav

Max 02-11-2008 10:05 PM

Quote:

Originally Posted by Bitch (Post 223454)
fora je da sve bude sto pribliznije flat, zar ne?

vremenski odziv uglavnom zavisi od pojacala. NS10 drugacije baca tranzijente sa technics pojacalom i sa brystonom. Ne samo NS10, svi zvucnici...

...sve ostalo u raspravi stoji OK. Prostor, ukus... sve to strasno utice na finalni odabir

pozz

Zavise i od zvucnika .... i to podosta .... od velicine membrane , od same konstrukcije ......

Pozdrav

All times are GMT +1. The time now is 10:47 AM.