![]() |
Re: Pocetak Operacije gistrijumf!
Quote:
e bas super odgovor! :rotfl: :rotfl: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
svidelo mi se kako su taj problem resili u Apatinu ,organizovali se lovci jedno jutro ,najavili svima da sklone svoje pse i udri .ili nesto humaniji pristup tom problemu bi bio kad bi naplacivali kazne ovim ljubiteljima zivotinja sto ih hrane jer ispada da drze svoje pse na ulici (toliko vole zivotinje al nece da im smrde u stanu)
|
Odlicno ste me razumeli i protumacili,osecam se ugrozeno da ce mi neko drugi preuzeti krunu forumskog hejtera koji nema pojma o pevanju,pa sam ispljuvala Anastaciu samo zbog svojih kompleksa,jer mi nikad nije palo na pamet da ucim o tehnikama pevanja,informisem se o upotrebi glasa i radim na sebi.
Hvala vam sto ste mi na veoma pristojan nacin saopstili da se ne slazete sa mojim misljenjem,jer sam poznata po tome sto sam uvek neljubazna i arogantna prema vama. Pozdrav |
Zaista je za ugledanje to sto postujes 'x-factor' pevacice vise od muzike koja je legendarna i trajna,sigurno si u pravu,treba samo slusati ono sto je moderno i sto klinci slusaju,jer to sto klinci kazu da je super,sigurno vredi mnogo vise od babe poput Arethe Franklin.
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Da, kad je ono sto ga cini poznatim i vrhunskim talenat i rad,a ne samo slucajna autenticnost.
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:40 PM. |