Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Pocetak Operacije gistrijumf! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24494)

DaBear 01-10-2008 08:34 PM

Re: Pocetak Operacije gistrijumf!

Quote:

Originally Posted by vly (Post 218843)
E ne mogu a da ne kazem...

Sto se kvaliteta emisije tiche slazem se da je ispod svakog nivoa,ali nazalost nisam ni ocekivao nista bolje,ocigledno da "raja" pase bas ovo sto su ponudili...

Jeb,ga tu smo gde smo...

ALI...

reci da je Anastasia losa pevacica govori o veeelikooom talentu ocigledno izuzetno pevacki potkovane forumashice koja je nas a i milione fanova Anastasije prosvetlila i skrenula nas sa puta zablude kojim smo naivni srljali sve dok nas ona nije eto opomenula i objasnila nam da zena u stvari nema veze sa pevanjem,i da je to cista prevara i da to ne treba tako,jer prave pevacice ne pevaju tako...i sve to iz najbolje namere i bez zelje da pljuje bilo koga...

Hvala ti devojko,a sad idi,pa pevaj pevaj pevaj,pa jednog dalekog dana ces da umres,pa ces ponovo da se rodis,pa ces opet da pevas,pevas,pevas,pa gle, opet zamisli umres,pa se opet reinkarniras i pevas pevas pevas,e i tada neces moci ni da se priblizis toj ocajnoj pevacici...

Sto se tice onih kojima se njeno pevanje ne dopada,to mi je ok,svako ima pravo da mu se nesto svidja ili ne...

Meni licno,ona ima masu jaaako dosadnih stvari ali i dve tri koje su mi sjajne,i znam gomilu ljudi koji su se najezili kad su culi kako je riba otpevala te dve tri super stvari ukljucujuci i mene...

e bas super odgovor!

:rotfl: :rotfl:

Arthur 01-10-2008 09:09 PM

Quote:

Originally Posted by cAAc (Post 218858)
ali chudna podela ljudi na niko i nista i velike je veoma interesantna

kad prodjem kroz kraj mahnu mi komsije ,kasirke mi se smeskaju u prodavnici ,imam ekipu za holdem ,kako sam ja to niko i nista?

ti si bre faca :) Meni ni kerovi ni mašu repovima. ;)

cAAc 01-10-2008 09:14 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 218870)
ti si bre faca :) Meni ni kerovi ni mašu repovima. ;)

:)Bolje i to nego da pokusavaju da ti oglodju butnu kost ko ovi nasi

Danny Lou 01-10-2008 09:15 PM

Quote:

Originally Posted by cAAc (Post 218871)
:)Bolje i to nego da pokusavaju da ti oglodju butnu kost ko ovi nasi

u jebote pa ima li ista efikasno protiv tih kerova? bataljon kamikaza? :D

cAAc 01-10-2008 09:20 PM

svidelo mi se kako su taj problem resili u Apatinu ,organizovali se lovci jedno jutro ,najavili svima da sklone svoje pse i udri .ili nesto humaniji pristup tom problemu bi bio kad bi naplacivali kazne ovim ljubiteljima zivotinja sto ih hrane jer ispada da drze svoje pse na ulici (toliko vole zivotinje al nece da im smrde u stanu)

Eeva_r&b 01-10-2008 09:37 PM

Odlicno ste me razumeli i protumacili,osecam se ugrozeno da ce mi neko drugi preuzeti krunu forumskog hejtera koji nema pojma o pevanju,pa sam ispljuvala Anastaciu samo zbog svojih kompleksa,jer mi nikad nije palo na pamet da ucim o tehnikama pevanja,informisem se o upotrebi glasa i radim na sebi.

Hvala vam sto ste mi na veoma pristojan nacin saopstili da se ne slazete sa mojim misljenjem,jer sam poznata po tome sto sam uvek neljubazna i arogantna prema vama.

Pozdrav

Eeva_r&b 01-10-2008 09:51 PM

Zaista je za ugledanje to sto postujes 'x-factor' pevacice vise od muzike koja je legendarna i trajna,sigurno si u pravu,treba samo slusati ono sto je moderno i sto klinci slusaju,jer to sto klinci kazu da je super,sigurno vredi mnogo vise od babe poput Arethe Franklin.

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 218836)
Aretha je u domu za penzionere...ne voli bas da putuje sa 120 godina....
a Whitney je u centru za lecenje od narkomanije, pa je ne pustaju da se seta okolo....

I Anastasia i Shakira imaju to nesto..sto se zove "x factor"! Jos nesto sem toga sto znaju (ili neznaju ) da pevaju, sem boje glasa, itd...to nema da se nauci u skoli, nema da se kupi u radnji itd...i dapace - ako njih dve nisu inspirisale gomile klinki i klinaca da zapevaju - KO JE???

SumAnuT 01-10-2008 10:07 PM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 218836)
ako njih dve nisu inspirisale gomile klinki i klinaca da zapevaju - KO JE???

Michael Jackson?

balthazaar 01-10-2008 10:28 PM

Quote:

Originally Posted by Eeva_r&b (Post 218877)
Zaista je za ugledanje to sto postujes 'x-factor' pevacice vise od muzike koja je legendarna i trajna,sigurno si u pravu,treba samo slusati ono sto je moderno i sto klinci slusaju,jer to sto klinci kazu da je super,sigurno vredi mnogo vise od babe poput Arethe Franklin.

zar misliš da ima vrhunskog i poznatog pjevača bez " x-factora"?

Eeva_r&b 01-10-2008 10:32 PM

Da, kad je ono sto ga cini poznatim i vrhunskim talenat i rad,a ne samo slucajna autenticnost.

Quote:

Originally Posted by balthazaar (Post 218885)
zar misliš da ima vrhunskog i poznatog pjevača bez " x-factora"?

All times are GMT +1. The time now is 08:40 PM.