![]() |
Re: Operaciju Trijumf
Quote:
Ovo je razlog zasto smo se osetili isprozivanim. Veruj mi, da hocu da se svadjam sa tobom, do sada bih te sazvakao komentarima. Kao sto vidis, daleko sam od glupog i naivnog. Stao sam u odbranu ljudi koji ne zasluzuju da se tako o njima prica. Opet stvaras tenziju. Zasto tih 50 nisi doveo Milici, da joj otpevaju pratece za dzabe? |
Quote:
|
Pa onda si pogresio adresu. Trebao si da se prijavis na Grandovu audiciju, od ove zajebancije se nes' 'leba najesti.
|
Quote:
Hhahahaha... Pravio sam razliku izmedju sebe i ostalog estradnog sljama, a ne izmedju mene i tebe... :) Nemoj da se kacimo, veruj mi... Nema potrebe. To sta si ti radio mene ne interesuje, jer ja tvoj kvalitet nisam doveo u pitanje. Vidim ja da ti sve shvatas licno. Iskolovan sam koliko mi je potrebno. Ako sumnjas u moj kvalitet, evo obecavam ti da te nikada u zivotu necu zamoliti za pomoc... A koliko znam... I tvoji matorci su u muzickom biznisu. Zar ne? Mora da je tesko bilo kao muzicaru da odrastas u takvom okruzenju. |
Quote:
|
Quote:
Reklama... Napisao sam. Ali od besa propustas poentu. |
Stvarno, kakav nedostatak harizme kod svih ovih ljudi. Stvarno, niko, ali niko ne izgleda kao buduca "zvezda", strasno... Pa ja lichno znad desetinu ljudi koji i bolje pevaju i bolje izgledaju, bez preterivanja... Cela ova pricha mi je tako jeftina da boli. Da se ne uvrede ljudi koji su "upali" ili nisu a chitaju ovo, sve najbolje vam zelim... E da, i stajling tj. odeca uchesnika mi je skroz Kineski buvljak
|
Quote:
Jebi ga... Veciti optimista. Sta da ti kazem. A nisam ja za Grand, druze. |
Quote:
Nemoj se ljutis, nisam mogao da odolim. Vec vidim kompilaciju-Autechre, Edward d. James, Wookee |
Quote:
Pa mozda nemamo para za bolje... Niko jos nije upao, i zato je smesno ovoliko se raspravljati. Meni je namera bila da odgovorim ljudima na nesto sto ih mozda interesuje, ali vidim koliko je nas narod ogorcen. Bili dobro ili losi, volimo to sto radimo, i niko nas u tome ne gura. Zato mislim da zasluzujemo podrsku. Nisu mi krivi sto smo izabrani, a neko bolji nije. |
All times are GMT +1. The time now is 04:38 PM. |