Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Goran ?impraga (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Odnos sa klijentima (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23036)

psionic 28-05-2008 04:58 AM

Re: Odnos sa klijentima

Evo mene opet... :D

@ Lacky

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 205690)
Nepremestam se ja nigde, ti si se premestio. A to sto pasulj kuvas sa reverbom, to je stvar ukusa, licno vise volim rebarca.

Nisam na tebe mislio, vec na ostatak... Nego, kad pomenuste Indy, reverb i suva rebarca...

Sta ono bi, sto je mix bio onako 'suv' - bar po meni... Sta ostali misle - ako su slusali Indy - njen 1. album ?

Jedino mi se svidelo kako rade kick i bass linija, tu si se pokazao, nema sta...

idekius 28-05-2008 11:50 AM

Ja kod Indy ne vidim nista suvo :confused: Sve lepo, pa mesnato, pa zaobljeno, pa kompatibilno.... (steta sto nema neki smajlic kojem ide voda na usta :D )...

A gost foruma je jako kvaran covek! Kad glavimo u kafanu, uvek glavimo sa nekim ne bas tako inspirativnim drustvom kao sto je Indy :rolleyes:
Izgleda da ih skriva od mene :banghead:

Usput... sto nju nisi poslao da joj Diviner sklopi RuDAW, a ne onog Rastka, Abadica i sl. :rotfl: Verujem da bi dobila dzaba RuDaw XXLLLXL i jos pride vecheru i prevoz stojadinom :D

LACKY 28-05-2008 01:30 PM

Ko, sta, kome, cemu druga-treca palatalizacija, rebarca bez reverba.

psionic 29-05-2008 12:53 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 206127)
Ko, sta, kome, cemu druga-treca palatalizacija, rebarca bez reverba.

Pa ne znam sad, jel se secas Indy... pre 2 godine odprilike... Rece nam ti da poskidamo sve FX, bar je do mene tako doslo, a onda - osta mix suv... K'o rebarca... :D

E sad, ne znam, mozda me geneleci varaju...

idekius 29-05-2008 01:00 AM

Quote:

Originally Posted by psionic (Post 206208)
Pa ne znam sad, jel se secas Indy... pre 2 godine odprilike... Rece nam ti da poskidamo sve FX, bar je do mene tako doslo, a onda - osta mix suv... K'o rebarca... :D

E sad, ne znam, mozda me geneleci varaju...

Koji model geneleca?
Ako je slucajno model 1031 oni su cuveni po faznoj dilataciji reverba, koja je narocito izrazena kod troidno pozicioniranh prostora...
Cak i poli reverbi, ukoliko im je bazna geometrija iole neprecizna umeju da prave problem na tim kutijama!

psionic 29-05-2008 01:25 AM

Nije, tad je bio model 1030 aktuelan
:D

Nego, oni su davali rezonovanje na ~60 HZ, ali kako su biamp sistem, to nije uticalo na jasno izrazene visoke frequencije i da, bile su troidno postavljene sa naglasenom nesimetrijom bazne geometrije... Mora da je to uticalo na subjektivnost moje ocene... Bice da je to.

Arthur 29-05-2008 03:47 AM

malko ti ovo ipak previse licno sve shvatas. Po poslednji put, drugarski, apelujem da iskuliras, i drzis se nekog korisnijeg nacina da provodis vreme na forumu. take it easy, nemaju ljudi ovde ni ovoliko strpljenja.

master29 29-05-2008 04:04 AM

Quote:

Originally Posted by psionic (Post 206212)

Nego, oni su davali rezonovanje na ~60 HZ, ali kako su biamp sistem, to nije uticalo na jasno izrazene visoke frequencije i da, bile su troidno postavljene sa naglasenom nesimetrijom bazne geometrije... Mora da je to uticalo na subjektivnost moje ocene... Bice da je to.

Umes li da se salis,pa ode i ova tema u off ako tako nastavis.Koliko znam otvorio si temu"Genelec" i ja i ostali smo ti lepo odgovorili,dobio si vrlo konkretan i konstruktivan odgovor.Zasto sada ovde potezes isto pitanje.Aj uzdravlje i polako.

psionic 29-05-2008 05:26 AM

Quote:

Originally Posted by psionic (Post 206212)

@master29
Mislim da je jasno da je ovo bila shala... bar se nadam da je jasno. :( Bar po smajliju... Boze koje mracne face ovde - sto bi reko neko kakoseonozvase iz rubrike najpljuvanje.

OK, sledeci put cu da naglasim da je shala ...

psionic 29-05-2008 05:59 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 206219)
malko ti ovo ipak previse licno sve shvatas. Po poslednji put, drugarski, apelujem da iskuliras, i drzis se nekog korisnijeg nacina da provodis vreme na forumu. take it easy, nemaju ljudi ovde ni ovoliko strpljenja.

:confused: :confused: :confused:
Imas li ti txt fajl pa gad god me vidis da nesto postujem, ti uradis copy + paste ??? Aj me malo iscooliraj za promenu.

BTW pogledaj private, pa me makar udostoji odgovora.

All times are GMT +1. The time now is 03:00 AM.