![]() |
Re: Odnos sa klijentima
Evo mene opet... :D
@ Lacky Quote:
Sta ono bi, sto je mix bio onako 'suv' - bar po meni... Sta ostali misle - ako su slusali Indy - njen 1. album ? Jedino mi se svidelo kako rade kick i bass linija, tu si se pokazao, nema sta... |
Ja kod Indy ne vidim nista suvo :confused: Sve lepo, pa mesnato, pa zaobljeno, pa kompatibilno.... (steta sto nema neki smajlic kojem ide voda na usta :D )...
A gost foruma je jako kvaran covek! Kad glavimo u kafanu, uvek glavimo sa nekim ne bas tako inspirativnim drustvom kao sto je Indy :rolleyes: Izgleda da ih skriva od mene :banghead: Usput... sto nju nisi poslao da joj Diviner sklopi RuDAW, a ne onog Rastka, Abadica i sl. :rotfl: Verujem da bi dobila dzaba RuDaw XXLLLXL i jos pride vecheru i prevoz stojadinom :D |
Ko, sta, kome, cemu druga-treca palatalizacija, rebarca bez reverba.
|
Quote:
E sad, ne znam, mozda me geneleci varaju... |
Quote:
Ako je slucajno model 1031 oni su cuveni po faznoj dilataciji reverba, koja je narocito izrazena kod troidno pozicioniranh prostora... Cak i poli reverbi, ukoliko im je bazna geometrija iole neprecizna umeju da prave problem na tim kutijama! |
Nije, tad je bio model 1030 aktuelan
:D Nego, oni su davali rezonovanje na ~60 HZ, ali kako su biamp sistem, to nije uticalo na jasno izrazene visoke frequencije i da, bile su troidno postavljene sa naglasenom nesimetrijom bazne geometrije... Mora da je to uticalo na subjektivnost moje ocene... Bice da je to. |
malko ti ovo ipak previse licno sve shvatas. Po poslednji put, drugarski, apelujem da iskuliras, i drzis se nekog korisnijeg nacina da provodis vreme na forumu. take it easy, nemaju ljudi ovde ni ovoliko strpljenja.
|
Quote:
Umes li da se salis,pa ode i ova tema u off ako tako nastavis.Koliko znam otvorio si temu"Genelec" i ja i ostali smo ti lepo odgovorili,dobio si vrlo konkretan i konstruktivan odgovor.Zasto sada ovde potezes isto pitanje.Aj uzdravlje i polako. |
Quote:
Mislim da je jasno da je ovo bila shala... bar se nadam da je jasno. :( Bar po smajliju... Boze koje mracne face ovde - sto bi reko neko kakoseonozvase iz rubrike najpljuvanje. OK, sledeci put cu da naglasim da je shala ... |
Quote:
:confused: :confused: :confused: Imas li ti txt fajl pa gad god me vidis da nesto postujem, ti uradis copy + paste ??? Aj me malo iscooliraj za promenu. BTW pogledaj private, pa me makar udostoji odgovora. |
All times are GMT +1. The time now is 03:00 AM. |