![]() |
Re: Analogni mixer
Quote:
|
Ajd smanji cenu, pa da dodjem da pogledam, interesuje me
|
Quote:
|
Quote:
Prodali smo naseg D&R 4000mkII jer je "nezreo" mikser. Ne zvuci grom. Daleko od toga, kao i vecina D&R-ova. Za 8000-9000 cu razmisliti da li da prodam naseg Harrisona, ako ima zainteresovanih!? 4 mono + 24 stereo + 8 digitalnih, kompletno automatizovanih kanala + HD recording sistem od 200 kila + Apple + 10 patcheva itd. To je mikser koji je kostao preko 140000 $US 1993. godine. I to je mikser koji jebe kevu kako zvuci. Broadcast majka, ali ne za emitovanje, vec za produkciju. Orion je smesan mikser... Nazalost.:ups: Izvinjavam se na surovosti, tj. realnosti. Pozdrav! |
pratio sam dosta cijene za Orion jedno vrijeme, ali ne takav poluprazan vec full 32ch, mislim da je i inline sad se ne sjecam tocno, uglavnom oko 4 - 5000 soma. sa patchbayevima, edacima i kablazom. 8 soma je previse u bilo kojoj varijanti.
ima jedan 32ch zagrebu koji me ceka ali.. u svakom slucaju dobro je cuti jos misljenja o tom mikseru. samo dajte.. Perune, der obrazlozi, u kojem segmentu mislis da je groblje.. master bus, headroom, preampi ili...? samo nemoj da ga usporedjujes sa neve-ovima itd. vec nesto sto je komparabilno. :wink: |
Quote:
A kada sam nas stari D&R 4000mkII (prolaz kroz njegov CR ili kanal) poredio sa direktnom linija od izvora zvuka do snagasa, zvucao je kao da je nesto pokvareno, a nije bilo, naravno! No dobro... kol'ko para tol'ko muzike! Zar ne? Usput, preamp nije bio losh na D&Ru. Prilicno neutralan, sto licno i ne volim, al je bio ok. EQ je bio kita. Ajmo jos jednom... Jel' ima kupaca za jedan od najboljih stolova... HARRISON!!!???:rotfl: |
Ja nesto ne znam da postoje bolje produkcije u Srbiji od onih koje je radio studio Oliver na D&R mislim da je bila 4000, pa i sa svim SSL i Neve-ovima koji postoje u Bg, ali vazno mi je svako misljenje, mada na Gearslutzu misle i drugacije, nigde nisam procitao da je los, naprotiv.
Nego Srce rekose da je mozda previsoka cena, jel to cena u Srbiji na kucu ili? I zaista mi je vazno da li za njega ima delova, ako se tesko popravlja zbog delova, onda koji ce mi moj krsina, krsina kolko hoces za male pare po svetu. |
pa ovako za 3500 eura taj pola orion pola radna ploca :D :D :D
jer cijeli nije!!! TO SE ISPLATI ...ali da je klasa pulta koji je VRH to sigurno nije...kao sto rekoh ima odlican Line in i EQ mu je OK...ostalo bas i nije ali za te pare :wink: inace radio moj kojega uporedni test oriona i nekog soundcrafta prije 2 godine...mislim da je bio 2400 .....orion se moze sakrit u odnosu na 2400!!! eto BRUTALNA REALNOST je da je na kraju kupio 2400 a ne oriona :) |
Quote:
SVE JE NABAVLJIVO I DA SE SERVISIRAT od apija, neva, ssla, mci, harrisona.............SVE pitanje samo ko ce to odradit i po kojoj cijeni!!!! |
Hm, moram da te podsetim Rogina da si mi bas ti govorio kako je Orion visa klasa u odnosu na 2400, koji sam zarko zeleo i imao dobru priliku da kupim. Ja se ipak odlucujem za MCI, ali samo pod uslovom ako potpises ugovor sa mnom o odrzavanju i nabavci delova, i naravno moras da se uklopis u moje platezne mogucnosti hehehehehhe
|
All times are GMT +1. The time now is 06:07 PM. |