![]() |
Re: Omerta - Moj Beograd (hip hop)
Quote:
PS Jel si namesto rack? Kad ti stizu monitori,da ih povezes sa yamahom,generalno bi voleo da cujem kako zvuce upareni.Pozz |
zvacu te naravno.. ne znam.. najvishe za mesec dana.. verovatno i pre toga.. nisam namestio rack, hteo sam da ga ochistim i da potrpam moje gluposti u njega.. ali se bojim da stavim onoliko pojachalo u njega.. :) shta mislish bi li izdrzao rack? :)
btw, hvala ti do neba josh jednom.. :) p.s. ako imash nekog dobrog saxofonistu a da nije mnogo skup, njega bih pozajmio za par snimaka.. :) |
Quote:
|
slazes ili aranziras ,kako god za svaku pohvalu .Sve stvari su ti techne
|
hvala puno! znachi mi svaki komentar.. :)
|
Pozdrav Sale, trazio sam nesto u search-u i naletim na ovu tvoju temu. Odem na spejs preslusam stvar, fino zamisljeno i fino uradjeno. Nije ovaj gangsta fazon tipa ja sam iz kraja i tako to. Svidja mi se kako si uradio sample u refu, svaka cast. Drum sekcija je na mestu, slusao sam na sluskama pa nisam bas dobro mogao da procenim bass ali i on koliko sam primetio fino prati sve.
Toliko za sada od mene:wink: Poz! ! ! |
hah.. vish ja sam i zaboravio na tu pesmu.. mada, nisi chuo predposlednju verziju koju su ljudi imali prilike da chuju na ovom forumu.. enihu, hvala na kometaru..
poz |
All times are GMT +1. The time now is 02:43 PM. |