Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Omerta - Moj Beograd (hip hop) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21876)

master29 28-03-2008 04:01 PM

Re: Omerta - Moj Beograd (hip hop)

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 197298)
namerno, da bi izgledalo kao da je semplovano.. i da ne bi bilo toliko plastichno.. jako su spore, i taman kada dodju do maximum velocity-a, promenim notu.. ne znam, tako mi se svidelo.. a na trenutke izgledaju kao da su reversovane..

hvala na komentu, btw.. drago mi je da ti se svidja.. :)

imash neku zamerku? mix i to?

Nemam nikakvu zamerku,ti znas kakvo ja generalno misljenje imam o ljudima koji se u muzici bore.Samo napred ako ti nesto zatreba tu sam.Pozz

PS Jel si namesto rack?

Kad ti stizu monitori,da ih povezes sa yamahom,generalno bi voleo da cujem kako zvuce upareni.Pozz

HeatMan 28-03-2008 04:09 PM

zvacu te naravno.. ne znam.. najvishe za mesec dana.. verovatno i pre toga.. nisam namestio rack, hteo sam da ga ochistim i da potrpam moje gluposti u njega.. ali se bojim da stavim onoliko pojachalo u njega.. :) shta mislish bi li izdrzao rack? :)

btw, hvala ti do neba josh jednom.. :)

p.s. ako imash nekog dobrog saxofonistu a da nije mnogo skup, njega bih pozajmio za par snimaka.. :)

master29 28-03-2008 04:31 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 197309)
zvacu te naravno.. ne znam.. najvishe za mesec dana.. verovatno i pre toga.. nisam namestio rack, hteo sam da ga ochistim i da potrpam moje gluposti u njega.. ali se bojim da stavim onoliko pojachalo u njega.. :) shta mislish bi li izdrzao rack? :)

btw, hvala ti do neba josh jednom.. :)

p.s. ako imash nekog dobrog saxofonistu a da nije mnogo skup, njega bih pozajmio za par snimaka.. :)

Ja saradjujem sa par,bacicu ti cenu na PM kad se cujem sa njima.Uglavnom radim sa Ivicom Mit(svira sa Bregovicem)e sad sto vise pesama odsviraju sve je jeftiniji.Sto se tice racka tice izdrzava sigurno,nema zime slobodno stavi Yamahu.Bila je vec u tom racku:D pozz

cAAc 28-03-2008 10:09 PM

slazes ili aranziras ,kako god za svaku pohvalu .Sve stvari su ti techne

HeatMan 29-03-2008 12:45 AM

hvala puno! znachi mi svaki komentar.. :)

deejay_spook 26-05-2008 02:31 AM

Pozdrav Sale, trazio sam nesto u search-u i naletim na ovu tvoju temu. Odem na spejs preslusam stvar, fino zamisljeno i fino uradjeno. Nije ovaj gangsta fazon tipa ja sam iz kraja i tako to. Svidja mi se kako si uradio sample u refu, svaka cast. Drum sekcija je na mestu, slusao sam na sluskama pa nisam bas dobro mogao da procenim bass ali i on koliko sam primetio fino prati sve.

Toliko za sada od mene:wink: Poz! ! !

HeatMan 26-05-2008 03:50 AM

hah.. vish ja sam i zaboravio na tu pesmu.. mada, nisi chuo predposlednju verziju koju su ljudi imali prilike da chuju na ovom forumu.. enihu, hvala na kometaru..

poz

All times are GMT +1. The time now is 08:46 AM.