Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   bad copy u VIP VB (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21823)

cAAc 06-03-2008 04:32 PM

Re: bad copy u VIP VB

nesto kao sto K Kovac pokusava svoj hipi fazon da provlaci kroz navodno soul pevanje...

Max 06-03-2008 05:14 PM

Quote:

Originally Posted by cAAc (Post 194311)
nesto kao sto K Kovac pokusava svoj hipi fazon da provlaci kroz navodno soul pevanje...

Sad vec lupetas :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Pozdrav

Jan 06-03-2008 07:25 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 194236)
hej, bre, pa nisam mislio da si tolki namcor... mozda i nisi, al pogle sebe iz drugog ugla, videces da te nije tesko tako skontati :(

ajd ziv mi bio, a vikler dabogda opalio onu malu bosanku :twisted:

Nisam Arture namcor, nego sam malo vise u tom svetu i znam da svako ima cifru...Konkretno imali su cifru za VB, imao bi Vikla cifru i za neku narodnu pevacicu, ti brate ko zagrizeni 14-godisnjak za underground se ponasas...Prozivali su VB najvise moguce ono, da ne moze dalje na zadnjem albumu ,kolko znam, pa ih je VB kupio cifrom da se u istom pojave, sto ti mislis da za tu istu cifru Vikla ne bi seo i odradio instrumental toj nekoj tvojoj folk pevacici?Smesno je to

PS: Sta je jos olaksavajuca okolnost, na tom intrumentalu koji bi on uradio ni ne mora da se potpise ( a verujem da mu svaki som evra znaci, i da bi za soma radio bez premisljanja), a u VB je morao i da se pojavi...Ne znam o cemu ti pricas

alavuk 07-03-2008 06:58 AM

smorili ste vise sa VINKLEROM tj rotorom i statorom, meni je sad vise zanimljiva cAAc-ova teorija da K Kovach ima hipi pevanje ... sta je hipi pevane ?

Everbeatz 07-03-2008 09:28 AM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 194385)
smorili ste vise sa VINKLEROM tj rotorom i statorom

Daaa, gled'o sam sinoc i puko od smeha - onaj Rotor i Stator jer kad se to pokvari onda se vinkluje - tako da se on zove ViNkler:rotfl::rotfl:

alavuk 07-03-2008 09:34 AM

:]]]] elem to mi je polu struka (elektro masinska iliti moc zemun a tamo radis sve samo ne ono sto si upisao ili nazvan iz miloste KOLEDZ! ) ali i vecina zna da se nesto vikluje ! hahahahahaha strasno ... nisam ocekivao za mashu da ce da popije nogu , a za borka sam ocekivao , jos od prvog dana mi se smucio , ko zamrzivac ja sam ga zamrzeo

Everbeatz 07-03-2008 09:42 AM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 194396)
:]]]] elem to mi je polu struka (elektro masinska iliti moc zemun a tamo radis sve samo ne ono sto si upisao ili nazvan iz miloste KOLEDZ! ) ali i vecina zna da se nesto vikluje ! hahahahahaha strasno ... nisam ocekivao za mashu da ce da popije nogu , a za borka sam ocekivao , jos od prvog dana mi se smucio , ko zamrzivac ja sam ga zamrzeo

Jbga, Masha je nadrkana riba - B92 :D:D

alavuk 07-03-2008 09:46 AM

a sto ljudi ovde citiraju prethodni post ???? mislim da je malo to bezveze i da se vidi neka hronologija postova ako neko zeli da se obrati onom tamo neka samo stavi @nick , elem sta ja znam upoznao sam je davno i delovala mi je ok , video sam pre mesec dana da vodi neki tv program ujutru , ono ... a i sta ocekujes od osobe koja je zavrsila 2 srednje skole ... mislim ne znam je mnogo privatno ali mislim da je sasvim normalna osoba i da je neko rekao juce da taktizira malo ... elem dosta od mene previse bre gledam tv !!!!!!!

Everbeatz 07-03-2008 09:51 AM

@ alavux
Izvini sto ti citiram prethodni post:D:D:ups:

silicon science 07-03-2008 09:53 AM

Quote:

Originally Posted by cAAc (Post 194291)
e i zato se ja nadam da ce jednog dana sav taj muzicki biznis da propadne ,a do tad uzivajte !

Ako sve to propadne onda nece ostati nista ni za tebe, buntovniche bez razloga. :rotfl: :rotfl: Ostaces i bez to malo krekovanog softvera, jer nece biti potrebe za proizvodnjom istog posto nema ni muzickog biznisa. :wink:

All times are GMT +1. The time now is 01:47 PM.