![]() |
Re: bad copy u VIP VB
nesto kao sto K Kovac pokusava svoj hipi fazon da provlaci kroz navodno soul pevanje...
|
Quote:
Pozdrav |
Quote:
PS: Sta je jos olaksavajuca okolnost, na tom intrumentalu koji bi on uradio ni ne mora da se potpise ( a verujem da mu svaki som evra znaci, i da bi za soma radio bez premisljanja), a u VB je morao i da se pojavi...Ne znam o cemu ti pricas |
smorili ste vise sa VINKLEROM tj rotorom i statorom, meni je sad vise zanimljiva cAAc-ova teorija da K Kovach ima hipi pevanje ... sta je hipi pevane ?
|
Quote:
|
:]]]] elem to mi je polu struka (elektro masinska iliti moc zemun a tamo radis sve samo ne ono sto si upisao ili nazvan iz miloste KOLEDZ! ) ali i vecina zna da se nesto vikluje ! hahahahahaha strasno ... nisam ocekivao za mashu da ce da popije nogu , a za borka sam ocekivao , jos od prvog dana mi se smucio , ko zamrzivac ja sam ga zamrzeo
|
Quote:
|
a sto ljudi ovde citiraju prethodni post ???? mislim da je malo to bezveze i da se vidi neka hronologija postova ako neko zeli da se obrati onom tamo neka samo stavi @nick , elem sta ja znam upoznao sam je davno i delovala mi je ok , video sam pre mesec dana da vodi neki tv program ujutru , ono ... a i sta ocekujes od osobe koja je zavrsila 2 srednje skole ... mislim ne znam je mnogo privatno ali mislim da je sasvim normalna osoba i da je neko rekao juce da taktizira malo ... elem dosta od mene previse bre gledam tv !!!!!!!
|
@ alavux
Izvini sto ti citiram prethodni post:D:D:ups: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:47 PM. |