Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=117)
-   -   Folk(Narodna)muzika (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20908)

LACKY 23-02-2008 12:58 PM

Re: Folk(Narodna)muzika

Pa sta mislis na sta bi sve licilo da nije prepucavanja (mada ovo nisu prepucavanje nego polemika)?
Puke informacije i stavovi (moze da kaze ko god sta hoce a niko ne plemise), koji nevazno kavi su, pa koga bi to zanimalo?
Ti bi sada da zatvoris tread jer ti se nedopadaju reakcije nekih ljudi na temu.
"Ako ti se nesvidjaju moji stavovi nemoj da komentarises" pa ima i takvih foruma. Ali ovaj nije taj.
Sam naslov treada je postavljen da trazi razmenu vatre, e sada kada se ona desila ti bi da obrises i puj pike nista se nije desilo.
Zasto, pa neka stoji, ima tu interesantnih misljenja.
Sta te muci, to sto vecina nije podrzala pricu o narodnjacima, pa sta sad?
Jos jedan razlog. Ako otvoris tread gde se pita, ko sve sa foruma radu narodnjake? Pa to je pocetak separatizma, cemu takva postavka?
Takvi forumi postoje, gde se skupljaju oni koji se bave narodnjacima.
Ako mislis da ovde ljudi nista neznaju o tome, onda je to greska. Velika vecina ovde ima kontakta sa narodnjacima (zargonski receno) po nekada redje ili cesce urade nesto u toj bransi. I to se zna. Pa niko nije lud, mora od necega i da se zivi. Naravno da neko ko zivi od svog posla nemoze a da nesto ne uradi u bransi gde se vrti 90% para cele muzicke industrije i pri tome cini preko 50% komletne produkcije.
I nikada niko nikome to nije zamerio, problem je samo kada zelis da registrujes stranku sa tom zastavom.
Ovde bre nema demokratije, ovde vlada diktatura, radi sta hoses ali nepropagiraj neka stranacka okupljanja,inace .. MIDI robija.

tom 23-02-2008 02:34 PM

Quote:

a kod rokera imamo jednog jedinog matorog bradonju koji se bori da ne dozvoli nijednom mladom bendu da se priblizi njegovim pulenima osim u sluzbi velicanja istih
Ko je to?

Vlada Jet?

On me neopisivo nervira.Ufuran do bola,sa asfalta a bez veze mu je i pjevanje i muzika.Valjda nekoga vrijedjam...

Slazem se.Rokeri su dosta krivi za sunovrat.

master29 24-02-2008 12:16 PM

.....

master29 24-02-2008 12:30 PM

......

LACKY 24-02-2008 12:41 PM

Naravno, mene moze izdrzavati mama i tata. Mozda i neznam gramatiku. Nepljujem po muzici koju radim (pljujem po tvojoj prici). A za ono zasta bi ti dupe dao, ja nemoram, culi smo tvoje umece sto si radio za Grand Festival, kako ga ti iz miloste zoves "vrhunsko delo".
Delo ti je stvarno vrhunsko! I verujem da je za tebe to vrhunac.
Moja dela i nisu bas vrhunska, ali cini mi se da su malo bolja od tvojih.

LACKY 24-02-2008 12:44 PM

Dali je tebi iko u zivotu ispricao vic?

LACKY 24-02-2008 01:01 PM

Zaboravih, dali si ga shvatio?

master29 24-02-2008 01:15 PM

.....

master29 24-02-2008 01:18 PM

.....

Oggy 24-02-2008 01:38 PM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 192591)
To je komercijalo delo,to sta sam ja uradio ti verovatno s'takvom supljom pricom za zivota neces.Za razliku od tebe ja sam u svakom muzickom zanru ostavio mnogo toga.Mogao bi dosta toga da naucis pa onda iznosis prave muzicke stavove.Prvo moras da se finansijski odvojis od mame i tate.Moj ti je savet da ta tvoja vrhunska dela posaljes na moj e-mail, stvarno cu ti pomoci da se dokazes.Imam dosta dobrih kombinacija u celom svetu.Greh je da takav talenat cuci samo u tebi.Podeli to sa svima nama.

E Laki, Laki... :rotfl::rotfl::rotfl:

Izvinjavam se sto upadam u raspravu, nego mi doslo malo smesno.

Ima jedna prica kad su Indexi bili u Americi, pa u muzickoj radnji naleteli na mladica koji je prilicno dobro svirao gitaru. Nudili oni njemu i stan i hranu i trebe u Sarajevu i slavu u celoj Jugi...
Ispostavilo se da je taj momak bio Dzimi Pejdz... :)
E, sad, nas Laki nije bas Dzimi, kao sto nije ni Laki, ali mi se cini da si se malo ispucao... :wink:

All times are GMT +1. The time now is 09:31 AM.