![]() |
Re: VA synth - predstavnici i karakteristike
Quote:
1. Promjena kondenzatora u napajanju. 2. Promjena kondenzatora u synthu. 3. Kalibriranje sinta u skladu sa servisnim manualom Nakon toga nema vi?e nikakvih problema (na večini sintova). Quote:
Quote:
|
obavezno promjena tantala ako ih ima u elkace..............
|
Quote:
|
Quote:
|
kad ste već počeli: počeo sam rekapirati jedan digitalni delay..star 20tak godina. i nai?o sam na jedan elkač koji nije polariziran :o
nema oznaku za minus kako obično imaju..niti ima takve oznake na silkscreenu kao kod ostalih elkača na ploči. pitanje1: di nabaviti nepolarizirane elkače pitanje2: ako ne nabavim jel mogu stavit neku drugu vrstu kond. umjesto toga, i koju. |
Quote:
Quote:
ZAKON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meni je Monopoly stigao u petak. Ali pošto trenutno nemam osciloskop, za sada sam odgodio rekapiranje i kalibraciju. Pošto planiram kupiti neki polovni osciloskop kroz mjesec dana, ako si zainteresiran, možemo u isto vrijeme restaurirati Monopolije!!!!!!! Ono... međusobno djelimo savjete, workarounde i shortcutove i kontroliramo rezultate mjerenja. Ako oćeš možemo otvoriti thread "restauracija Monopolija" i tamo ubacivati progres, kako ide, dio po dio. Ali moraš mi dati nekih mjesec dana od sada, da ja nabavim osciloskop, pa onda krećemo u restauraciju (trenutno nemam para za osciloskop). JAVI AKO SI ZA !!!!!!!!!! |
Quote:
Ideja je sjajna, samo sto ce to raditi moj drugar a ne ja. Medjutim, to nas ne sprecava da otvorimo temu i da radimo zajedno. I ja cu za oko mesec dana krenuti sa time, idem sada na more pa kad se vratim dolazim do Zagreba (obavezno se moramo videti), i tek onda idem po Korga i krecemo. :) :) :) :hyper: :hyper: :hyper: |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Sadsa pricao sa ovim prijateljem elektronicarem. Ima sve sto nam treba-i osciloskop i ludila i sve kondenzatore za promeniti. Jedino moram naci dobrog stolara da mi sredi drveni finish, jer je malo vise oguljen. I skontao sam da cu ga ofarbati u crnu boju, a originalna mu je boja drveta. Sta mislis o tome da i izlakiram prelo farbe? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:55 PM. |