![]() |
Re: Dolazi novi Prophet!
ne
ELNA...su jedini koje mozes kupit kod nas s police!!!!! preporucam ti narudjbu iz Farnela...ALTPRO doo. j tamo uzimam panasonic......FC, FM, ima i na ebayu... iz altpro cekas 5-7 dana sto nije strasno elkaci su bitna stavka u STROJU..DUZE GLEDANo NAJBITNIJA...pa se izplati izdvojit koju kunu vise... |
koliko trebas 47 i koji napon..ja ih imam pune vrece doma
|
Ej ljudi bilo je super danas na sastanku.
@Roginator: hvala na kondovima! Idem sada snimat Juno 60 prvo s NA a potom da vidim kako zvuči ELNA. @Cluster: jel bila dobra klopa? Što si to jeo, tako je fino mirišalo da sam i ja ogladnio. Evo, tri sata je prošlo od sastanka a ja još uvjek imam smješak na licu i nikako ga ne mogu skinuti. Roginator fakat duhovitao priča o synthovima - stvarno treba imat talenat za to. Pogotovo ono kada je pričao za efekt Ursu Major: ti u mikrofon "jedan" a izlazi ti "dva", "dva" ........ :rotfl::rotfl::rotfl: Inače super užitak za slušati dva eksperta. Puno novih caka sam saznao i uštedio para. |
dobro je bilo. samo sam se skuhao od onog sunca. jes je, zatupili smo na dugo i siroko.. o svim fkn polifonicima i monofonicima od vremena kad su bile samo amebe, pa naovamo.. :o:mrgreen:
e don, jeo sam zelene rezance sa gamberima (kozice), hvala na klopi..;) nego evo nam napokon slike novog Propheta 8, i moram rec da mi barem sto se izgleda tice, ovaj dizajn pre-pre-jbn. fantasticno. puno ljepse od onog PEKa. bolji knobovi, crveni display na crnu pozadinu plus drvo.. opasno :hyper: http://davesmithinstruments.com/imag...phet-08_sm.jpg ja bi ga imao samo radi izgleda (spojit cu ga preko midija neki stari vintage, da svira umjesto njega, i bude sakriven na polici ispod - milli vanilli sistem hahaha :p:o:mrgreen: ) |
Baš me zanima dali ih je ovaj post od prije godinu dana inspirirao. U njemu je bila Photoshop-irana verzija MEK-a koju sam napravio prije godinu dana... http://www.rolandsynthesis.com/tmp/evolver6.jpg :rotfl: |
Iskreno mi je simpatican...SAMO DIJELUJE JEFTINO i MALENO!!!
los dizajn kao i prophet 600 |
Uhhh... ja mislim da ću pričekati godinu dana da se prvi pojave ne eBaju i mo?da ubost jedan, obzirom da će Prophet 5 Rev 2 sa MIDIjem tada već vjerovatno biti $3500.
|
|
|
All times are GMT +1. The time now is 09:06 PM. |