![]() |
Re: SSL mix "protiv" SSL Plug in miksa...
Quote:
http://www.elektros.si/images/bojler-gorenje-tg-100.jpg :) |
Quote:
|
Eto teme za novu raspravu. Obicni vs Protocni bojler ... Jos kad se uzme u obzir da oba rade pomocu vode (H2O), tema postaje jos zanimljivija.
Roginator je verovatno sam sastavio svoj bojler, DaBear je uzeo najnapucaniji bojler direktno od najvecih faca koje rade sa bojlerima u Londonu, dok je perun dovukao najveci bojler pravo iz Amerike. Tu je i boggy koji ima na umu da je toplota relativna, pa je malo sumnjcav oko cele te stvari sa bojlerima i misli da je ipak bitnije napraviti dobro kupatilo nego sve pare potrositi na bojler ... :p |
A Ivan i Dr.Ru su pomislili da je najzad vreme da promene plocice u kupatilu:D ...
... a mi ostali jos uvek imamo poljski wc sa tendencijom da polako krenemo u malterisanje;) :D |
waves je pokusao opet prevarom do kupaca, ali NAZALOST SE SSL ZA SADA NE MOZE EMULIRATI....na nasu zalost(koji ga nemamo) a na radost onih koji ga imaju...surovo, ali istinito.
|
Quote:
|
Quote:
|
pa nisam satavio bojler.....rekao bih da sam ga reparirao :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
ali bolje reparirani bojler negoli voda iz bunara;) :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: sumanut DOBRA!!!!!!!!!!!ti je ova!!!!!!! |
e da jebes kupatilo bez bojlera!!!!!!!....
;) to je kao studio bez velikog mixera |
Ma jebes ove analogne bojlere...
Moramo sad da nabavimo neki digitalni, najveci, iz Amerike!!! Jer je i nase telo jedan AD/DA konvertor, ali ima i standardnu, bolju opciju DD... pa je bolje oprati se skroz u digitalnom rezimu i preskociti sva ta A sranja! Nema gubitaka, noisa i distorzije. A i voda je od skora digitalna u BGu! Nego, plasim se da cemo posle takvog tusiranja izgubiti onaj "karakter"!? Ma, ionako sam morao uvek da trpam neki stick ili dezodorans... Jebes analogiju. Ok. Momci... 'oce neko da kupi SSL-a? Ma, evo, ko plati njega, dobija i Pacific/Harrison za DZ!!! Ajmo, ponude na PM! Slike saljem na mail. U stvari, ne moze Harrison gratis, on je pola analogni, pola digitalni bojler! |
All times are GMT +1. The time now is 03:22 AM. |