Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Test Sabiranja (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18855)

OFF 13-08-2007 05:59 PM

Re: Test Sabiranja

Aj' objavite, ili bar na PM;)

Rhino 13-08-2007 06:52 PM

Objavljujte obavezno!
Ja eto nisam josh u mogucnosti da skinem. Jer sam daleko od kuce, ali cim se bude moglo skidam.

Podrzavam ovakve aktivnosti 10000%!;)

Arthur 14-08-2007 12:28 AM

preslusao sam nakratko i test bi podelio na mixeve sa i bez reverba
od mixeva sa reverbom nekako je najduze na stolu ostao E
a od suvih mixeva, definitivno i ujedno pobednik u generalnom plasmanu G.
Ne znam o cemu se radi, slusao sam ponajvise glas, cinele i attack na udarackim delovima.. i tako bih najradije posedovao G, cini mi se nekako najdetaljnijim, iako su neki elementi manje istaknuti, kao da su bogatije texture.
Dosta je lep A,
a za H mi se cini da je digitalan, mada nisam siguran.. rekao bih i da je B analogni mada mi se cini manje detaljnim od G..

sasa.ivkovic 14-08-2007 12:56 AM

Quote:

Originally Posted by boggy (Post 165173)
Od vas, clanova Rumskog, najvise zavisi da li ce i dalje biti ovakvih testova, koji ne dokazuju NISTA, nego sluze samo da covek, koji nema mogucnosti da sve ovo proba, moze da skapira na koju stranu sve to ide... a da pri tom ne mora samo da gleda slike po netu, cita reklame, i slusa price... ili ne daj Boze, kupi pa se mozda razocara...

E, tu sam se ponajvise nasao! Lupacu i ubuduce kod slicnih testova...;)

Max 14-08-2007 04:33 AM

Quote:

Originally Posted by boggy (Post 165173)
Od vas, clanova Rumskog, najvise zavisi da li ce i dalje biti ovakvih testova, koji ne dokazuju NISTA, nego sluze samo da covek, koji nema mogucnosti da sve ovo proba, moze da skapira na koju stranu sve to ide... a da pri tom ne mora samo da gleda slike po netu, cita reklame, i slusa price... ili ne daj Boze, kupi pa se mozda razocara...

Kratko sam poslusao test ..... i ne vidim puno smisla ......

Ako je ovo ISTI mix pusten kroz razne sabire ..... po mom licnom misljenju nesto nije dobro spojeno u studiju .

Mislim da ovaj test moze samo dodatno da zbuni ljude koji nisu mogli da porede sabire , jer razlika zaista ni iz bliza nije ovolika ( Ogradjujem se na moje misljenje )

Pozdrav

P.S. Evo poslacu ja sutra po 15 sek pesme od koje je jedna verzija radjena skroz ITB , UAD , PoCo , ( VSS3 ...mislim ...ili je plate 140 na vokalu ) , a druga je pustena na SSL 4000 sa dosta SSL ovih eq a , Lex 960 , paralelna kompresija sa 2 distressora , MAnley massive passive na glasu , ssl bus komp na masteru .... islo je na post kod Janeza Krizaja ( Gibonny ) .... Boggy .... kako da ti posaljem Wave ove ?

DADDY Z 14-08-2007 07:08 AM

evo preslušao sam i pošto nemam iskustva sa hardverskim sabirnicama ne bih nagađao...samo bih se složio sa gos'n Arthurom da mi je mix pod G najviše prijao ušima...toliko

"7" 14-08-2007 07:28 AM

Ja prosto ne mogu da verujem da je ovo potpuno ista stvar pustena kroz razlicite sabirnice... toliko razlike... cak i na obicnim sluskama... jedva cekam da se objavi sta je sta...

boggy 14-08-2007 08:23 AM

Super!!!
Quote:

Originally Posted by Max (Post 165285)
.... Boggy .... kako da ti posaljem Wave ove ?

preko ftp.
Otvoricu ti nalog pa cu da ti javim username i pass...

pozdrav

bogi

Max 14-08-2007 08:32 AM

Quote:

Originally Posted by boggy (Post 165303)
Super!!!

preko ftp.
Otvoricu ti nalog pa cu da ti javim username i pass...

pozdrav

bogi

Hvala ..... ili mogu da ti posaljem na mail ..... rarovani imaju po 8 mb ..... ima dva kom

Pozdrav

boggy 14-08-2007 08:35 AM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 165307)
Hvala ..... ili mogu da ti posaljem na mail ..... rarovani imaju po 8 mb ..... ima dva kom

Pozdrav

moze... bogicp@gmail.com
procitaj PM

pozdrav

bogi

All times are GMT +1. The time now is 09:41 AM.