![]() |
Re: Test Sabiranja
Aj' objavite, ili bar na PM;)
|
Objavljujte obavezno!
Ja eto nisam josh u mogucnosti da skinem. Jer sam daleko od kuce, ali cim se bude moglo skidam. Podrzavam ovakve aktivnosti 10000%!;) |
preslusao sam nakratko i test bi podelio na mixeve sa i bez reverba
od mixeva sa reverbom nekako je najduze na stolu ostao E a od suvih mixeva, definitivno i ujedno pobednik u generalnom plasmanu G. Ne znam o cemu se radi, slusao sam ponajvise glas, cinele i attack na udarackim delovima.. i tako bih najradije posedovao G, cini mi se nekako najdetaljnijim, iako su neki elementi manje istaknuti, kao da su bogatije texture. Dosta je lep A, a za H mi se cini da je digitalan, mada nisam siguran.. rekao bih i da je B analogni mada mi se cini manje detaljnim od G.. |
Quote:
|
Quote:
Ako je ovo ISTI mix pusten kroz razne sabire ..... po mom licnom misljenju nesto nije dobro spojeno u studiju . Mislim da ovaj test moze samo dodatno da zbuni ljude koji nisu mogli da porede sabire , jer razlika zaista ni iz bliza nije ovolika ( Ogradjujem se na moje misljenje ) Pozdrav P.S. Evo poslacu ja sutra po 15 sek pesme od koje je jedna verzija radjena skroz ITB , UAD , PoCo , ( VSS3 ...mislim ...ili je plate 140 na vokalu ) , a druga je pustena na SSL 4000 sa dosta SSL ovih eq a , Lex 960 , paralelna kompresija sa 2 distressora , MAnley massive passive na glasu , ssl bus komp na masteru .... islo je na post kod Janeza Krizaja ( Gibonny ) .... Boggy .... kako da ti posaljem Wave ove ? |
evo preslušao sam i pošto nemam iskustva sa hardverskim sabirnicama ne bih nagađao...samo bih se složio sa gos'n Arthurom da mi je mix pod G najviše prijao ušima...toliko
|
Ja prosto ne mogu da verujem da je ovo potpuno ista stvar pustena kroz razlicite sabirnice... toliko razlike... cak i na obicnim sluskama... jedva cekam da se objavi sta je sta...
|
Super!!!
Quote:
Otvoricu ti nalog pa cu da ti javim username i pass... pozdrav bogi |
Quote:
Hvala ..... ili mogu da ti posaljem na mail ..... rarovani imaju po 8 mb ..... ima dva kom Pozdrav |
Quote:
procitaj PM pozdrav bogi |
All times are GMT +1. The time now is 09:41 AM. |