![]() |
Re: CHOLIN Album
:o:o:o"Za samo 200 dinara dobijate novi CD Zdravka Čolića "Zavičaj", mt:s prepaid broj sa 100 dinara kredita i vaučer za mesec dana kori?ćenja interneta preko dial up pristupa.
I to nije sve! Svi korisnici koji do 11. februara 2007. godine aktiviraju prepaid broj, kao poseban poklon od mt:s-a, dobiće 100 sms poruka. Potra?ite praznični paket na svim prodajnim mestima prepaid kartica mt:s.":o:o:o Sutra idem po nekoliko komada, dok se ne proda, jer je stampano u samo 300.000 komada! Mislim, super poklon za sve meni drage i ohoho simpaticne ribice ;) Eto, zahvaljujuci disku druga Zdravka, bice sexa ovih dana :mrgreen::andeo: |
Ma znam... bio bih podstrekac i saucesnik u zlodelu :banghead: :D :) , sorry, omaklo se!
|
Ne bih da se zalecem u osudama Colinog albuma!
poslusajte malo pazljivije ceo materijal ( mislim produkcijski). |
Quote:
DB |
Quote:
Pozdrav |
ja mislim da je to sam da bear/beer svako od nas moze da registruje koliko 'oces nick-ova ... ajde modovi bacite ip adrese na sunce ... barem mi se tako cini ...
a i sta se ja strecam ovo je samo FORUM TJ INTERNET |
Quote:
:confused: |
nije prvi post .... vec se prijavljivao ....... znam da pise , ali nije ....
Pozdrav |
DaBeer, ili umetnik ranije poznat kao SnoopDady, postuje na forumu iskljucivo sa ciljem da uvredi Vracha i oglasava se iskljucivo sa provokativnim namerama.
Ovo mu je prvi post, jer su ostali, s' razlogom, obrisani. Ako covek ima nesto protiv Vracha, lepo bi bilo da mu se obrati i sa njim to resi licno, ovo vec lici na opsednutost Vrachem :o Nazalost, stekao sam utisak da umetnik ranije poznat kao SnoopDady uopste nije glup i neinformisan kada je muzika u pitanju, ali ni kolegijalan i dobronameran. Steta bi bilo za sve nas da banujemo (po drugi put) coveka koji moze biti itekako koristan i dobar sagovornik, ali... ako covek ne zeli... ako mu je jedini smisao pojavljivanja na ovom forumu opstruiranje i gonjenje Vracha... opet ce morati da se primeni takvo nepopularno resenje... |
Re : DaBeer
neka bre...nek se prazni covek. Al sad je uvredio i Vladu Negovanovica (ni krivog ni duznog?!):( :mad: |
All times are GMT +1. The time now is 07:23 PM. |