![]() |
Re: Novi Mix
Quote:
Posto se svet komunikacije ubrzao ljudi ocekuju po jednog genija godisnje da izadje al to ne ide tako niti je tako i islo, kad se skupe svi genijalci u zadnjih recimo 100 godina dolazimo do toga da ih i nije bilo bas tako mnogo. |
i uglavnom svi sede na ovom forumu i smaraju jedni druge ;)
|
Quote:
Igi |
Quote:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: fenomenalnooo!!!! |
e da, stvarno, Vrac, sta si ti radio kad si otisao tamo? Koja je bila shema? kako si se snasao prvih, 3-4 godine? dal bi to preporucio danasnjim klincima i sl..? I kako si uleteo u varijantu u kojoj si danas, studio&remixi?
|
Quote:
pa mislim da sam vec negde napisao kako je krenulo sve... Dosao u London Feb 1986 (!)...prva ploca izasla Jan 1994 ! (nije bilo bas 3-4 godine!!! Izmedju je bilo sve od pranja sudova, kelnerisanja, kuvanja, bike delivery, tape-op u studiju, asistent u studiju,kafe kuvar, sendvichar, ...itd..veselo! Bila su druga vremena....ko god dodje ovde iz Beograda ( a ima ih stalno) svi su u fazonu: "nemam ja vremena za to, polako i te fore...moram odma' da pocepam!!" I vrate se posle par meseci sa zvakom : "...jbga, bato...ovde mora da se radi! Nije neka fora, odo ja nazad, tamo bar jeftino zezanje !!" |
Auuu...koje dno...?!? Snoop je bas "zalego" na DB-a...:rotfl: ...da ga nisi mucio kad ste bili klinci???
Moram da se umesam u ovaj cirkus:banghead: Snoop-e,znas sta...ni ja ne volim sva ta tuc tuc naklapanja...isto tako ne volim ni sva izivljavanja na klaviru,gitari,saxu,drombuljama,itd.ali ja volim muziku,a to da li je to dance,turbo-folk,blues,jazz,klasika,da li je to komercijalno ili nije-nebitno je,vazno je da se meni dopada,a ako je pritom i komercijalno-jos bolje!zvucis ili kao napaljeni klinac entuzijasta (imam 16,gitaru,par postera i promenicu svet) ili kao neko ko je pri kraju karijere i nije nash nasretniji njome,kakvo god ona bila... Na kraju krajeva,sta ima lose u necemu sto je komercijalno...kakve su to fore sjebavanja samog sebe necim samo da bi odskakao od drugih (a to odskakanje uopste ne mora biti pozitivno)... drugo,kazes da ste pretili Bijelom dugmetu pa mora da ste stilski blizu...uz svo duzno postovanje ali ako je nesto nalik tome ili barem priblizno bijelom dugmetu to na sta se ti pozivas i postavljas pandan Beatlesima i Bob Dilanu,koji su koliko sam te razumeo komercijalna ljiga,onda ja mislim da nisi normalan... btw.Je li Mocart priznat?Bah???Sta je snjima...?Verujem da si upoznat,ali u njihovo doba su oni bili "komercijala",a muziku su pisali ne nadahnuti vizijom necega sa onog sveta i ne znam ti ja cime nas sve truju po knjigama nego su i vutrili i opijali se i drogirali se i tako tripovali sve to,kao i hendriks i ray charls i djevi i jazzeri,stonsi i mnogi drugi...i sto je najvaznije radili su po narudzbini i za pare!!!i je li njihovo delo manje vredno zbog toga??? Nemoj misliti da se uvlacim DBu u bulju,nisam do sad a i nemam potrebe ni sada...niti mislim da je on ne znam ti ja sta,ali ga cenim(ovako na slepo...:) ) iz vrlo jednostavnog razloga-zivi od toga sto radi i ocito da je dobar u tome...vidi,postoji milion djeva i svi na izgled rade jedno te isto,pustaju vec gotove sekvence,ali nisu svi isti,od njih milion izdvoji se njih nekolicina koja TO radi bolje...svakome ko je bolji i ko se izdvaja po bilo cemu time sto radi od drugih,skidam kapu,pa bio to i najbolji moler... i da,uzivam u tome kada se mnogima dopadne moja pesma,a nisam imao striktnu zamisao da mora da im se dopadne!!!to je char...muzika je ziva stvar...spaja ljude,menja im raspolozenje...isto kao sto je blesavo napraviti planski nesto sto je komercijalno,jos blesavije je tako planski praviti nesto sto nije komercijalno... i mogao bi da se predstavis...glupo je napadati bilo koga sa pozicije ja znam ti ne znas,i ja sam mnoooogo veci od tebe,al' necu da ti kazem ko sam??? |
Quote:
|
Quote:
RM |
1 Attachment(s)
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:40 PM. |