Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   anketa - kako ste nasli forum rumski?! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=13031)

oliver 29-10-2006 12:31 PM

Re: anketa - kako ste nasli forum rumski?!

Daemian je kriv za sve :)

Reaper_NS 29-10-2006 01:14 PM

Quote:

Originally Posted by oliver
Daemian je kriv za sve :)

Daemian nam je prosuo gossip o forumu i sad....
... sad moze lepo da se kaze da sam zavrsio sa zivotom :D

Zabagovao sam se u forum i citam vec .. hmmz ne znam tacno koliko...

Bravo za forum i trudicu se da postanem(ostanem) stalni clan :)

Pozdrav!

alavuk 29-10-2006 10:22 PM

pre godinu dana je zatrebalo nam je neko iskustvo na forumu digital cave-u pomoc oko sinhronizovanja delte i live karte i neko nas je uputio recima imas "naucnike" na ovom sajtu recice ti sve, ortak se registrovao ja nesto posle i nisam dobio autorizaciju tj aktivaciju naloga , pa sam opet pokusao i dobio je sa ovim nickname-om i eto me :] u pocetku i nisam toliko pisao , ali od kako sam pre mesec dana dobio kablovski postovi se posteno nagojili , obicno ne blebecem na net-u sem ovde :da:

diviner 30-10-2006 09:57 AM

Novajlijama zelim dobrodoslicu, a tebi alavukonja, ako hoces mjenjati nick name (posto kazes da si tek sa njim uspio da se uclanis), mozemo to srediti (mozda cak mozes i sam da ga promjenis u profilu :) )

alavuk 30-10-2006 12:08 PM

rekni jel ok da ti posaljem na mail/pm neku recenziju koju sam pisao , pa da to neko overi i pecatira ako je ok ?

PedjaBG 30-10-2006 11:37 PM

Preko Googla dok sam trazio nesto sasvim deseto. Registrovao se davno pame dugo nije bilo i sad kad je krenulo stosta da mi se desava u zivotu po pitanju muzike dodjoh opet

:p :hyper:

LACKY 30-10-2006 11:57 PM

Ja sam slucajno i odma sam bio banovan! Valda me to privuklo?

ceca 02-11-2006 09:48 PM

Sasvim slucajno-google je odradio na temu besplatan oglas...Moram da priznam da me Vasi razgovori sve vise odusevljavaju-CAREVI STE!
Zao mi je sto ne mogu malo vise vremena da posvetim citanju postova, ali valjda cu se popraviti...:banghead: Poslacu definitivno link ka sajtu na jos par adresa...:D .Pozdrav svima!

"7" 06-12-2006 10:15 PM

Trazio sam neku klavijaturu preko www.pogodak.co.yu i od 4 nadjena sajta 3 su bila sa Rumskog... malo pratio sta se radi i skontao da ovde ima puno pravih profesionalaca koji (a to je ono sto je bitno) stvarno hoce da pomognu i da podele svoje znanje sa drugima, sto je za svaku pohvalu.
Onda sam pomislio da ima jos ovakvih foruma i pretrazio net, otisao na dosta drugih foruma i shvatio da nijedan nije ni prineti Rumskom.

Rumski Rulez:mase:

diviner 06-12-2006 10:21 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY
Ja sam slucajno i odma sam bio banovan! Valda me to privuklo?

Ma svi smo mi pomalo djavolchici :mrgreen: .

Ostalima fala na pohvalama...trudimo se biti jos bolji...

All times are GMT +1. The time now is 12:12 PM.