![]() |
Re: Samogradnja studijske ezoterije
Mozda je jednostavnije da ti posaljes 10-tak sekundi flat audio fajla pa onda par fajlova sa razlicitim presetima (probaj napisati seting za svaki obradjeni fajl), nesto slicno kao sto sam ja prije radio. Pozdrav i cestitke na diy spravama! :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Upravo sam ovih dana dovrsio cetiri "stroja": 2x 1178 stereo fet limitera i 2x tube microphone preampa! :)
P.S. Svaka slicnost kucista (koja je narucitelj dao napraviti) sa UA je sasvim slucajna! :rolleyes: |
2 Attachment(s)
...Pogled iznutra...
|
U je*emti! Kako dobro izgledaju kucista!
Daj saznaj gdje je to napravljeno!!!! bajdvej, sviramo u Stereo klubu u RI u stubotu... os doci? |
jebe no
super izgleda.... ali spaget i spageti unutar racka :wink: :shock: :D jesu li to pressotast panel naljepnice ???? Odlicno Alene!!!!!:) |
Nije naljepnica, to je sitotisak na eloksiranom aluminiju. Profi front panel! :)
|
stvarno odlicno izgleda....
|
1 Attachment(s)
Konacno sam uoblicio svoje dugogodisnje kemijanje sa raznim front panelima. Kako sad stvari stoje ubuduce ce ovako izgledati paneli mojih "AC Labs" spravica! :)
Tehnika: sitotisak na plastificiranom (zasad crna boja) aluminiju debljine 3mm. Manje vise su svi uredjaji gotovi samo ih sad treba utrpati u kutije. Sa vrha prema dolje na slici su: RC-1 (tube recording channel -preamp, eq, opto compressor), Dual pressor (tube opticki stereo kompresor), Fetish 76 (replika 1176 kompresora) i Equinox 1 (replika Pultec tube eq). :D8-) |
pa ovo bre fabrika!!!:grin:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:22 AM. |