![]() |
Re: Rumski Session
Quote:
|
... Kosovska 33, showroom ? :) ili neko drugo mesto ?
pozz:mrgreen: |
evo ja vozim 4oro sa nbgd.. i doso bi vise radi druzenja i pive neg radi sviranja...stvarno nisam virtuoz..
|
Sta kazete na NS TIME? Mogla bih dogooriti da ga uzmemo na jedno vece.
|
NS Time savrseno odgovara :)
primamljivo je, i ocekujem dosta prijatelja i prijateljica |
Ljudi, vi to zivu svirku pravite ? :o
Za publiku? :o:o:o Pa to ce da pukne bruka... Ja sam mislio da je to neko interno druzenje i zezanje, tipa okupljanja... Tesko da ce to da bude kako reba. Mada, ima tu ljudi koji profi tezgare, pa bi eventualno to moglo da dodje u obzir. U suprotnom, tesko da ce koga zanimati da gleda nekontrolisano izivljavanje nekih tamo nepoznatih ljudi na bini. Mene prvog ne bi. Treba dobro razmisliti o tome. |
"profi tezgare" :rotfl:kakav izraz, treba ponoviti par puta ove dve reci da bi se shvatilo
profitezgare profit e zgare pro fit ez gare "profitezgar" btw mislim da niko nije ni imao na umu da pravi koncert pred 10000 ljudi vec vise malo sviranje, malo prica, malo koje pivo vec po osecaju kako kome dodje i svi srecni i zadovoljni, ako neko dodje da gleda dobrodosao ako se smori sta da se radi A i zna se sta je Jam session, tu "tezgarosi" nemaju nikakvu posebnu prednost. |
Ma necemo mi da najavljujemo "manifetsaciju". Dodjite i dovedite prijatelje da se malo zabavimo. Red svirke, red price, nekoliko redova pica, pa opet... :D
|
Pa ne zvuci tako lose ova ideja... majq mu... :cool:
|
Jelena, upishi i mene, ja sam 200m od Ns Time-a. Ajde ljudi stvarno se javite, ako se devojka vec ponudila da organizuje celu stvar.
Ne zaboravite opremu i ozvucenje. Ja cu doneti svoj klav i mislim da bi bilo u redu da svako ponese bar svoj instrument ako ne i pojacalo. Stalak za klav niko ne mora da nosi, ja cu poneti moj i to je to. p.s. A ko ce doneti bubnjeve?! :D |
All times are GMT +1. The time now is 12:19 AM. |