![]() |
Re: Opste teze na temu produkcije..
Quote:
Ima stvarno bisera do te mere da se covek zamisli ko zaposljava te ljud...:confused: |
Meni je Dadi Stojanovic iz studija Casablanka, svojevremeno, stavio toliko reverba na bubnjeve da nisam znao sta se dogadja. Tu vise ni jedan instrument nije trebao da se dodaje. Jeka je bila tolika kao da je snimano na vrhovima Triglava.:rotfl:
|
Quote:
mm, "Ratne Igre" moja prva kaseta ikad, secam se kad sam sa 6-7 godina skakao po krevetu i pevao "volim kasete vise nego ploce" :confused: mozda je OT jer je rec o live miksu, ali da li je neko bio na koncertu "Placebo"-a u hali sportova pre par godina? 6-to struko kilogramsko pakovanje reverba na "snare"-u, a zvucalo je pakao.... ekstra, kad je prvi put opalio po snare-u samo smo se svi pogledali, a ipak je sve zvucalo precisto i predobro... Nesto slicno kao Robert Palmer-ova produkcija, samo sa jos vise reverba :banghead: i dan danas sam zbunjen |
Quote:
heh kad vec izvlacimo temu iz bunara, ovo sam zaboravio.. to je izgleda njegov trademark.. poslusajte njegov poslednji rad, novo pristigli bend Full Flavour, ima ih u promociji radova... |
izvlacenje iz bunara - diggin the grave, i've got it made - najjaca stvar kad covek pozeli da poprica malo sam sa sobom
dakle: sad sam peslusavao prvi Robert Palmerov "Power Station" album, nema misterije... kad su solo deonice ili intro, pakuje reverb na dobos do suza a kad udju ostali instrumenti.... samo ga malo lizne. a i skroz drugi dobos koristi prosto k'o dan... ali jebeno dobar trik da ne kazem iluzija conclusion: obratite paznju na Palmerove bubnjeve, ludilo su par excellance fullflavor imaju do aya omot :o |
Quote:
Tnx :) ja sam radio fotke.. Ali se dizajner napravio pametan pa je pored svog posla odlucio da se baci malo i na fotografiju, pa ih je dodatno "obojio" i posvetlio... totalno su izgubile onu drazh posle posvetljivanja.. ccc, nervoza.. evo originala ispod: http://i19.photobucket.com/albums/b1...mednamala2.jpg http://i19.photobucket.com/albums/b1...mednamala1.jpg |
Joj!
|
Quote:
|
15dB je sirok pojam...... I ne razumem ovo najbolje:cool:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:30 PM. |