![]() |
Quote:
Inace to ne radim nego sam mislio ovde zbog cistog komercijalnog zvuka da bi istakao malo zvuk. A multiband je bila ovde tema davno , medjutim nisam hteo gore namerno da ga koristim ali evo vec cu danas poslati master sa multibandom. |
Gainfranco:
Quote:
Ovo sam radio na Genelecu 1029A u kombinaciji sa subwooferom 1091A... A radim i na Yamahama MSP5.. |
SandRob:
Quote:
|
Quote:
|
Color:
Quote:
"Muski" sam se otvorio za izolaciju. Skoro 3000 evra za Auralex.Bicu izolovan kao da sam u automobilu (limuzini) :lol: Jebote sta sam sve mogao da uzmem za te pare !!!!! Ali,neka ide zivot :D |
auuuuuu.....pa ti kao da izolujes teniski teren! :lol:
:wink: |
smatraj to slobodno najboljim ulaganjem, moracu i ja da se bacim na to isto
|
evo, masterizira san. sto sad treban ucinit? di cu stavit i u kojemu formatu?
|
Gianfranco:
Quote:
|
Ja sam koristio multiband kompresor, waves 10 EQ i ultramaximizer+
sa vecim limitingom. Od silne zurbe i uzbudjenja zaboravih da uploadujem fajl, saljem veceras na poslu sam. Jeli zasto je ovde neko snimao iz jednog programa u drugi audio?? to mi nije bilo jasno. Zar nije moglo jednostavno da se uvede wav original u wavelab i da se odradi barem sam ja tako?? Meni je sve islo na -8.32 ne znam vama?? Pitanje za Gianofranc-a : Kako si uspeo onako da priblizis zvuk a da je se odrzali odlicni nivo-i?? Jesi samo koristio multi band kompresor ili si jos nesto koristio i ako bih mogao da kazes sta?? Hvala, svim ostalima veliki pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 12:28 AM. |