![]() |
Re: MAJICE RUMSKI
Nisam siguran koliko je moguce raditi svaku majicu tako ("razlicito")...
|
Pa ako radi? sito ?tampom onda je skoro nemoguće. Mislim teoretski je moguće samo ?to bi te to ko?taloooooo... moguće je jedino uz relatzivno nizak tro?ak uraditi to preslikačima ali svi vrlo dobro znamo kvalitet takve ?tampe :rolleyes:...
|
moze da se radi vez tu nije priprema bitna tj moze svaka posebno a ne utice bitno na cenu
|
Hocemo sitan vez!!!!!!!
em,ca,em,ca,em,ca...:cool: znaci moguce je. napravicemo izbor od deset fontova pa cemo glasati koji ce biti na majici pored logo-a rumskog. posto sam predlozio tu ideju trazim pravo za predlog od 3 fonta. unaprijed hvala...:hyper: |
Ja mislim da na majci treba da pise samo "Rumski",onaj ko treba da razume,razumece sta pise i da obavezno bude vezena,a znam ko moze to da nam uradi jeftino u Podgorici,a mozda bih mogao da startujem nekog i u Arilju,ali mislim da niko ne veze,a vez je bolji,jer ce duze da traje:D
|
Hocu ja sa narodnim motivima iz homoljskog kraja
|
ja mogu da sredim vez i u beogradu...ja sam bas hteo nesto da radim zxa sebe... ;)
|
Arilje rulz
|
Ajde bre,odmori,vidi se da si Beogradjanin iz Arilja.Kako god hocete,samo da to uradimo valjano.
|
chova ocemo i imena na rukavu... ipak nisu to majice za radnike gradske trznice...:cool:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:12 AM. |