![]() |
Re: Greske na snimcima
Quote:
a tijekom cijelog albuma moze se primjetiti zujanje singlova :lol: |
ISIS - "PANOPTICON"
|
Evanescence - My Immortal
prelepo |
George Michael - Amazing
Mix fenomenalan a mastering vjerovatno jos bolji. Neki jebeno dobar multiband limiter upotrebljen. Prisustvo bassa je bar meni savrseno. |
Ja cu odgovoriti samo na malo preformulisano pitanje. Umesto sta slusam zadnjih par dana, ja cu vam reci sta slusam zadnjih mesec dana, jer meni kad se nesto dopadne slusam i po mesec i vise, a to su Kraftwerkovi roboti. Od kad sam pre vise od mesec dana cuo da dolaze u bg, poceo sam polako da se "pripremam" i nacisto odlepio na The robots.
|
Slusam sebe uglavnom a volim slusati radio B92, ili da gledam i slusam MTV...sve sto je tamo moze da prodje ali ne bas sve :) ali nema veze...
Favorit pesme koje mi se svidjaju i rado slusam ponekad su svi hitovi iz 80's ili 90''s ili neki old time jazz ... ragtime......itd........ |
mtv, vivu i sl. kanale izbegavam..
ali je zato vh1 zakon :da: |
ma ja sam ponovo otkrio pesmu Roads od Portisheada... ne mogu da se smirim od onog rhodes-a... a i femme d'argent od AIR mi ponovo iskucava mozak u nepravilnom ritmu perkusija... matoro, al sta cu
eto, nabavih zadnjeg David Bowiea, Gorillaz, Jammira (kupio i kartu danas), zatim budha barove (ooodlicno!), novi Coldplay (i dalje dosadno) i malko se drogiram time ... i da, treba i Mobyja novog da preslusam |
U zadnje vreme(3-4)nedelje "trujem" se sa "A tribute to ABBA"-razni
bendovi (metalci) su obradili hitove ABBE(moj favorit Therion-summer night city,mnogo dobro). i od pre neki dan slusam"Gregorian".Jeli neko slusao ove "Gregorian"? |
Uuuuu, novi Audioslave - carovi!
Your Time Has Come - najbolji rif koji cuh u poslednje vreme |
All times are GMT +1. The time now is 12:48 PM. |