Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Bass ali koji? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10834)

milosjeftic 23-03-2005 09:44 PM

puRe , nisam mislio na tebe , ali prihvatam kritiku . Nisi me razumeo u vezi onog jazz heavi ... Hteo sam reci da ne delim muziku na pravce , po mom misljenju svaki autor je poseban pravac . Kako svi ostali tako i ja . Obicno muziku dele na pravce " kriticari " - ja to mrzim ( podele na ovo ili ono ) . U stvari ja imam samo jedan stil - svoj stil . Drugi ne umem pisati i kad bih hteo .
Ovi na koje sam mislio su se prepoznali pa su se razbezali . Zar ti se ne cini duhovitim to sto se neko zabrinuo zbog mog neznanja - bas lepo od njih ? Pre bih rekao da su se zabrinuli zbog svog neznanja . Pale su i psiho - analize ( cudan nacin da se kaze hvala ) ... " Znaju " da je to bas sve glupost a da pri tom neznaju cak ni o cemu govorim , a stide se da pitaju , a ja pisem sturo pa ne mogu da se snadju ( mrzi me da objasnjavam nasiroko , sporo kucam ) .
Cini mi se da im je laknulo kad sam rekao da nisam " stucnjak " . Da su ikad posetili " ko je ko na rumskom " mogli su to i procitati , ali bas taj topik nisu stigli da procitaju . Doduse imam 10 godina iskustva a i sestra mi je udata za producenta ( BiH ) , jedan drugar ( peva u jednoj nasoj legendarnoj grupi , da ne spominjem imena ) ima pristojan studio a i ima skolu: s vremena na vreme popricamo pa dodjemo do (bar) nekakvih zakljucaka . Tako da ponesto " ubodem " ponesto cujem od strucnjaka
( pravih ) ...
Dosta toga sam cuo i ovde na forumu . Pozdrav .

DADDY Z 23-03-2005 09:58 PM

ja sam nedavno nabavio trilogy i veoma sam zadovoljan..nemam problema u mixu(trebalo je malo truda oko zvuka ali je finalni proizvod bio odli?an)..napominjem da se bavim elektronikom bez ?ivih instrumenata.. :oops:
mo?da nisam toliko zahtevan kao ostali...

Starter* 23-03-2005 10:24 PM

Milose nemoj graditi karijeru producenta na prozivkama jer se to na snimku ne cuje uopste...posto si jos mlad ne uzima ti se nista za zlo...kad kazem mlad mozda ne po godinama nego po tvom pisanju...Na ovom forumu je bitna jedino tvoja dobra volja ( znanje ako neko ima) i zelja da se sa drugima podeli...
Ja prvi uvek spominjem da njmanje znam na forumu i ne stidim se toga, jer i ono malo sto znam naucio sam ovde...i to je velika stvar za mene...

E sad ja sam zahvalan ljudima odavde na strpljenju i razumevanju, ali daleko od toga da se bojim i tebe ili bilo koga...takodje ni tvog ili bilo cijeg znanja...i to sto si napisao da su se ljudi razbezali je jako smesno...isto kao sto je meni bila definicija gustine u tvom postu...zato sam i napisao odgovor...na kraju nemam potrebe da se pravdam ni tebi ni bilo kome drugom...posebno sa tako glupim stavom...

puRe 23-03-2005 10:49 PM

Quote:

Originally Posted by milosjeftic
Ovi na koje sam mislio su se prepoznali pa su se razbezali . Zar ti se ne cini duhovitim to sto se neko zabrinuo zbog mog neznanja - bas lepo od njih ? Pre bih rekao da su se zabrinuli zbog svog neznanja . Pale su i psiho - analize ( cudan nacin da se kaze hvala ) ... " Znaju " da je to bas sve glupost a da pri tom neznaju cak ni o cemu govorim , a stide se da pitaju , a ja pisem sturo pa ne mogu da se snadju ( mrzi me da objasnjavam nasiroko , sporo kucam ) .

Za Dushana (i generalno ostatak foruma) tesko da mozes da kazes da ne znaju nesto.......cinjenica je da je tvoj post [kasnije ismevan] bio konfuzan........da se najblaze izrazim....

Zato nemoj da napadas sve ostale, vec prosto priznaj gresku.....

kVu 23-03-2005 10:55 PM

@anita

zamenio sam.. pick bass ipak bolje ide :) al ko sto neko rece da el. bass nece da "sedne" u mix... meni je sapnuo taj isti trilogy na uvo "jok ti ces"... ;)

evo saljem pocetnu sesiju od juce. bice u "promociji radova".

poz!

Pedja 23-03-2005 11:59 PM

Ovih dana sam nesto radio i snimao i bas mi je Trilogy zavrsio posao :wink:

Eon 24-03-2005 08:50 AM

Ponavljam sa pocetka topica, a tako cu izgleda i posle 10 strane jer su ovde samo svadje u pitanju a ne konstruktivni razgovori, Trilogy je odlican samo treba zivac da se sedne i odradi posao, ima dubinu i sirinu, takodje govorim za elektro.

puRe 24-03-2005 08:51 AM

Quote:

Originally Posted by Eon
Ponavljam sa pocetka topica, a tako cu izgleda i posle 10 strane jer su ovde samo svadje u pitanju a ne konstruktivni razgovori, Trilogy je odlican samo treba zivac da se sedne i odradi posao, ima dubinu i sirinu, takodje govorim za elektro.

:!:

ANITA 24-03-2005 10:19 AM

Quote:

Originally Posted by kVu
@anita

zamenio sam.. pick bass ipak bolje ide :) al ko sto neko rece da el. bass nece da "sedne" u mix... meni je sapnuo taj isti trilogy na uvo "jok ti ces"... ;)

evo saljem pocetnu sesiju od juce. bice u "promociji radova".

poz!

Super! Bas me zanima! :D Thanks....

milosjeftic 24-03-2005 10:50 AM

A da se svi Vi ipak predstavite , mesto za to je " Ko je ko na rumskom " nije ovde ( par reci o sebi , sta ste uradili ( obavezno ) , sta radite ... ) ?

Ne plasite se Vi mene ( nisam neka sila ) nego se plasite da kazete da nemate bas nikakav rezultat iza sebe .

Ne sumljam u znanje pomenute gospode ali zasto ne isprave ono sto sam ja u neznanju napisao - zato sto neznaju .

Umesto da analizirate mene , analizirajte mikser Cubase , ima mnogo opcija . Moj konfuzni post ( nisam imao vremena na netu ) govori o jednoj od njih ...

Kaze se ako ne verujes recima , veruj delima - ne vidim dela a vidim
( prazne ) reci . Ako je jedini problem moja greska , priznajem gresku - nije jedina .

Pozdrav svima .

All times are GMT +1. The time now is 07:15 PM.