![]() |
Re: Slika članova foruma - 2 dio.
hehe
hevi metal |
hevi, hevi... :D
|
|
Nordinacija :D
|
1 Attachment(s)
Levo ja desno 13
|
Aco sine, ocu malo ja to prolece, priroda i to. Smori me vise ova zima. Obavezno dolazim u banju kroz koji mesec, pa makar samo na par sati... :)
|
Nije to prolece to je ora'!
Prolece je vise biljaka :) pozz |
HAHAHA...gledam fotke jedne drugarice na Facebooku, kad evo ove iste na njenom profilu! i jos po koja..... hahaha.... :D
Quote:
|
1 Attachment(s)
mickey(rip) i ja ...jedemo kolach...
|
dobro dosao i jos bolje se snasao ;)
|
Quote:
Ljudi, bez preterivanja sa nama je legenda Punk/noise zvuka i scene, respekt veliki od mene:):wink: P.S. ovo na fotki tj. avataru nisam ja, da se ne zbunis, vec neki Latino Amer sa neverovatnim repovima:rotfl::rotfl: |
majkić - piknik - pero deformero?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Moji brkovi su vise u fazonu Ricko Portoricko:( |
zexon 5 nisam, al piknik mi je na desktopu, a imam puno fanova oko sebe koji me svakodnevno bombarduju sa istim :)
|
Quote:
http://profile.myspace.com/index.cfm...endID=87669726 Sad je izasao novi Piknik, sinoc je bila promocija albuma u Bg-u, al bez svirke. Mislim da je poveo i gosta Bishketa (Pero Deformero vokalist):wink::):grin: |
1 Attachment(s)
ha ha...hey pozdrav...vidim ja neshto si mi poznat sa slike...:D...ma svi smo mi svoje legende....eto sad kad si zverku pomenuo, neverujem da che dugo prochi pre nego shto pochne da pravi blog odje...skinuo sam one linkove...nije pedagoshki...:rolleyes:...hvala za studio...to je stari, pre par godina,
sad sam u drugom spejsu, mnogo vechem...mozhda ga jednom upicanim za slikanje...:rolleyes: + radim na josh jednom u Berlinu!!:grin:....super...eto ...drago mi je da ovako neshto postoji...a dredovi...pa i njima vreme ide...shto bi reko neko...:rotfl:...pozdravi mi penzionere...pishemo se....:beer: |
...hey silicon silence...nije to bila neka svirka u BG-?!...e btw...ajde plz...
edituj moj quote...previshe brutalnih informacija...na pogreshnom mestu...:(...thanx...as they say ...to much punk can kill ya...:banghead: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Evo i mene....jutro posle svirke....
|
|
1 Attachment(s)
Me
|
wrhunski kadar filipe!!! :):):)
|
Hahahaha, hvala!
|
Uuuuu...na onim Tannoyima sto se vide u pozadini :D sam mixao muziku za neku reklamu...bruka kako rade zvucnici.. Filipe, koji je to tacno model? Zaboravio sam.... :ups:
P.S. U koliki prostor ste ih stavili?? pozdrav |
215-ice, ako se ne varam!
|
diiiiivaaaaannnnnn kadar filipe :D
|
E hvala jos jednom. :D
Ali naravno, ja sam najlepsi od svega u kadru!!! :rotfl: Da, System 215 dmt.... A teram ih na 2 "crvena" BoZo (ovim putem pozdravljam moje drage prijatelje Bogi (kome je stura :rodendan:)&Zorica :) ) Prostorija je oko 30m2, ima razloga zasto sam pazario ove kutije za ovaj prostor.... Najvise su razlozi vezani za finansije (looong story), ali uspeo sam da ih uklopim. Minor dodatne adaptacije ce se (ako bude potrebe) jednog dana odraditi, ali za sada sam i vize nego prezadovoljan! Poz filip |
1 Attachment(s)
Evo mene u Earresistible studiu......kad je več Clusterchord stavio tako lo?e slike......
|
lepa slicica :) cime teras ATC, i jel ti je mid driver i dalje originalni? znam da cesto znaju da crknu.
Nice setup. kako si zadovoljan SPL EQ? pozdrav :) |
ma dasta. sve pod rukom ko ce se jos vrtiti na stolici???? :wink::grin:
|
Quote:
ATC su originalni aktivni 150 ASL verzija , mid driver radi bez problema, prvi put čujem da bi znalo bit problema sa njima, prije sam imao 50ke i isto su radile bez problema, SPL PassEQ radi super, odličan je u kombinaciji sa Ibisom M (koji je na fotki iza mene) i upotrebljavam ga vi?e manje kod masteringa ili kao 2 bus eq - u funkciji bass-middle-treble eq.....nema on nekog karaktera ali mi ba? to treba.... |
1 Attachment(s)
mr. O i mr. Lou :grin::grin::grin:
|
2 Attachment(s)
hohoh
|
Quote:
|
mr. O? ne smijem izgovoriti puno ime :D hehehe Oggy, stara forumska kuka :grin:
|
Quote:
|
Ivane, samo nemoj ti da okacis one slike sa tvog rodjendana letos... :):):)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:14 PM. |