|  | 
| 
 Re: Najbolji Studio U Srbiji? Mnogo mi vi znate sa tim Smederevcem... jaka stvar...:rolleyes: Kreka Veso je KRALJ! Peć na čvrsto gorivo koja najbolje greje, jer spada u trajno žaruće peći i ne gasi se po mesec dva! Malo je pravio problem oko podizanja poklopca, jer ako ga naglo otvoriš 'oce da zadimi, ali kofa uglja ujutru ( kako Banovici, isto tako i Ravna Reka) uz "Prodžaravanje" ložišta i kofa uglja uveče davalo je prijatnu toplotu regulacijom protoka vazduha kroz nju ventilom sa strane peći... Reklo bi se da je Smederevac oduvan! :D | 
| 
 Re: Najbolji Studio U Srbiji? Quote: 
 | 
| 
 Re: Najbolji Studio U Srbiji? Premotajte film, i shvaticete da je prije samo 5 godina najbolji mikser u BG bio otprilike Mackie 32/8...Desio se znacajan pomak, na svu srecu :) | 
| 
 | 
| 
 Re: Najbolji Studio U Srbiji? Da, to samo miksa, ne treba covjek!!! | 
| 
 Re: Najbolji Studio U Srbiji? SSL ima dugme za Super! | 
| 
 | 
| 
 Re: Najbolji Studio U Srbiji? ima, no nikako da provalim dje je!? | 
| 
 Re: Najbolji Studio U Srbiji? Znam ja nego su mi debeli prsti pa nikako da ga pritisnem! | 
| 
 | 
| 
 Re: Najbolji Studio U Srbiji? ti pricaj, ja cu da pritiskam? | 
| 
 Re: Najbolji Studio U Srbiji? Jel to moze i za Yamahu 02r :o ...neko dugme WIZARD... | 
| 
 Re: Najbolji Studio U Srbiji? Ako ispricam onda ce svi imati super mixeve, a ovako ja nemogu zbog prstiju pa nema niko. I onda se lozimo i dalje! Uff, bla bla truc! Nema za Yamahu, ona je bulja. Bulje rastu u Japanu! | 
| 
 Re: Najbolji Studio U Srbiji? Ti ne znas da IMA?! | 
| 
 Re: Najbolji Studio U Srbiji? Ma vidis da nema nikoga, samo ti pricaj, samo smo mi ovde...:D | 
| 
 Re: Najbolji Studio U Srbiji? Pa, zovni nedje kad budes miksao, necu ja nikome da pricam :) | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 Re: Najbolji Studio U Srbiji? Cija je ovo Japanska zastava? Kad je upalis, ako svetli, onda joj nefali nista! | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 Re: Najbolji Studio U Srbiji? Dzaba ste kupovali te ssl-ove i ameke,ja naso dugme za "super" u Nuendu:rotfl: | 
| 
 | 
| All times are GMT +1. The time now is 12:14 PM. |