![]() |
upravo sam ti poslao na e-mail (sa tvog homepage-a).
|
|
Sandro, sutra cu ti na mail poslati neke demoe od helicona sto ja imam na cd-u a ovo moram procackati malo sto si ti poslao u melodine-u
|
Quote:
|
Quote:
neznan zasto, ali sad mi pada na pamet ona scena iz 'davitelj protiv davitelja' kad oni inspektor rece 'izvanredan djus!! gde ste ga kupiili?!' a onda udje u ormar umisto da izaje kroz vrata. :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Melodyne je kralj i stvarno odradi posao za male pare.Poslusao sam ove reklamice i volio bih pustiti to nekom laiku,tj obicnom slusaocu da vidim hoce li primjetiti razliku izmedju prirodnog glasa i glasa uradjenog sa ovim mocnim spravicama.Mi svi kao tezimo da sve to bude sto prirodnije a danasnji aranzmani mi sve vise lice na muziku iz video igrica i izgleda da sto je pjesma vise izoblicena to je bolja.Sve su to nijanse i nema velike razlike.Razlika je samo u novcu.
|
Quote:
edit : poslacu sandru danas one glasove odradjene od strane mene u melodine-u pa nek on okaci |
Quote:
pustimo price, da cujemo rezultate, ali ne njihove demo snimke nego kucnu radinost :!: :?: :roll: bdv: ovaj demo od helicona zvuci dosta dobro, samo ne znan dobije li se uz helicona i ovaj pjevac!? :P ja bi radije pjevacicu, ako moze. e, onda bi spravu nekomu pokloni, a zeni bi da da mi otpjeva glas po glas. :twisted: |
All times are GMT +1. The time now is 08:03 AM. |