![]() |
Evo dokaza iz prve ruke. Ovo ti je Turbo Dzihad Folk kultura :P
|
Majmune jedan, od muzike imash samo taj kompjuter i tonu piratskog softwera, hocesh da ti odrzim par lekcija iz harmonije! Niko vas nije vrijedjao, a nakacili ste se bez veze. Ljudi pitaju za savjet, a nashli se vi zajebavati nekoga! Treba da te bude sramota! Znash kad ce ti ovo biti zajednichki portal, za sve bivshe EX-YU drzave, NIKAD, a mozda ni tad! Sve dok budes rijech DIZHAD upotrebljavao u tom kontekstu, NIKAD! Sve dok je budala poput tebe, koji ismijavaju druge a sebe ne vide, nema od necheg zajednichkog nishta, niti ce biti !
|
Ako procitas malo pazljivije sta se i o cemu pricalo, zakljucices da si ti jedini koji je ovde vredjao. I sta si se uhvatio za taj Dzihad niko ga nije ni pomenuo drugacije nego u vec uobicajenom kontekstu naziva (Turbo Dzihad Folk) za taj mutantni muzicki pravac.
|
Ma daaaaa, ti si dijete iz epruvete, ti se jezish na zvuk akustichnog i josh etnichkog instrumenta, al ti zato elektronika ide bolje! I ti prichash u mutantima, eh, svashta cu josh chuti!
|
Moze li se ikako poceti razgovor o narodnjacima, da se ne nadje neko ko ce komentarisati i vuci razgovor u drugom smjeru! Trazili su ljudi savjet i pomoc, niko nije trazio tvoju ili nechiju viziju toga stila, prema tome prochitaj malo ranije postove, ne bi ni tebi shkodilo!
|
Quote:
|
muzika je muzika(osim ako nije destriktivna tipa rap i sl)
ja sam ponosan na narodnu muziku sa podrucja ex ju i slusam je i praktikujem nemam nista protiv rock-a, koji je produkt sa zapada(England, U.S.A) ali mi se malo gade pojedinci koji se dice sa tim rockom, kopiraju vec izmisljeno a u dusi vole nasu narodnu muziku... end of quote. |
@ Cevap
Vidis da ne pazis sta se pise. Nisam rekao da se bilo na sta jezim ali se stvarno grozim tipova koji nastupaju kao ti ovde. Prvo vredjas i psujes a onda tvrdis da bi nam odrzao lekciju iz harmonije a pri tom nemas pojma kakvih sve ljudi ovde ima :idea: |
Moze, da se kontrolishem, naravno da hocu, kad bude i on normalno prichao, ovo preseravanje mi je vishe na vrh glave. Ljudi nisu doshli ovdje da se svadjaju, ali je nekome izgleda u cilju da ovaj forum "ochisti" od narodnjaka. E pa lijepo, nece biti problema, samo bi bilo dobro, da na pocetnoj stranici napishete da narodnjaci nisu dobro doshli. Ja taj naslov ne vidjeh, a da jesam, ne bih se ni uchlanio ovdje!
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:08 PM. |