Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Sta koristite za narodnjake ? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=9717)

Anonymous 17-10-2004 11:57 PM

Evo dokaza iz prve ruke. Ovo ti je Turbo Dzihad Folk kultura :P

cevap 18-10-2004 12:02 AM

Majmune jedan, od muzike imash samo taj kompjuter i tonu piratskog softwera, hocesh da ti odrzim par lekcija iz harmonije! Niko vas nije vrijedjao, a nakacili ste se bez veze. Ljudi pitaju za savjet, a nashli se vi zajebavati nekoga! Treba da te bude sramota! Znash kad ce ti ovo biti zajednichki portal, za sve bivshe EX-YU drzave, NIKAD, a mozda ni tad! Sve dok budes rijech DIZHAD upotrebljavao u tom kontekstu, NIKAD! Sve dok je budala poput tebe, koji ismijavaju druge a sebe ne vide, nema od necheg zajednichkog nishta, niti ce biti !

Anonymous 18-10-2004 12:07 AM

Ako procitas malo pazljivije sta se i o cemu pricalo, zakljucices da si ti jedini koji je ovde vredjao. I sta si se uhvatio za taj Dzihad niko ga nije ni pomenuo drugacije nego u vec uobicajenom kontekstu naziva (Turbo Dzihad Folk) za taj mutantni muzicki pravac.

cevap 18-10-2004 12:10 AM

Ma daaaaa, ti si dijete iz epruvete, ti se jezish na zvuk akustichnog i josh etnichkog instrumenta, al ti zato elektronika ide bolje! I ti prichash u mutantima, eh, svashta cu josh chuti!

cevap 18-10-2004 12:12 AM

Moze li se ikako poceti razgovor o narodnjacima, da se ne nadje neko ko ce komentarisati i vuci razgovor u drugom smjeru! Trazili su ljudi savjet i pomoc, niko nije trazio tvoju ili nechiju viziju toga stila, prema tome prochitaj malo ranije postove, ne bi ni tebi shkodilo!

Mogli 18-10-2004 12:12 AM

Quote:

Originally Posted by cevap
Majmune jedan, od muzike imash samo taj kompjuter i tonu piratskog softwera, hocesh da ti odrzim par lekcija iz harmonije! Niko vas nije vrijedjao, a nakacili ste se bez veze. Ljudi pitaju za savjet, a nashli se vi zajebavati nekoga! Treba da te bude sramota! Znash kad ce ti ovo biti zajednichki portal, za sve bivshe EX-YU drzave, NIKAD, a mozda ni tad! Sve dok budes rijech DIZHAD upotrebljavao u tom kontekstu, NIKAD! Sve dok je budala poput tebe, koji ismijavaju druge a sebe ne vide, nema od necheg zajednichkog nishta, niti ce biti !

Ajde se malo kontrolisi covece! Ako zelis ovakav recnik upotrebljavati pogresio si forum!

DULE 18-10-2004 12:14 AM

muzika je muzika(osim ako nije destriktivna tipa rap i sl)
ja sam ponosan na narodnu muziku sa podrucja ex ju i slusam je i praktikujem

nemam nista protiv rock-a, koji je produkt sa zapada(England, U.S.A) ali mi se malo gade pojedinci koji se dice sa tim rockom, kopiraju vec izmisljeno a u dusi vole nasu narodnu muziku...

end of quote.

Anonymous 18-10-2004 12:14 AM

@ Cevap
Vidis da ne pazis sta se pise. Nisam rekao da se bilo na sta jezim ali se stvarno grozim tipova koji nastupaju kao ti ovde. Prvo vredjas i psujes a onda tvrdis da bi nam odrzao lekciju iz harmonije a pri tom nemas pojma kakvih sve ljudi ovde ima :idea:

cevap 18-10-2004 12:14 AM

Moze, da se kontrolishem, naravno da hocu, kad bude i on normalno prichao, ovo preseravanje mi je vishe na vrh glave. Ljudi nisu doshli ovdje da se svadjaju, ali je nekome izgleda u cilju da ovaj forum "ochisti" od narodnjaka. E pa lijepo, nece biti problema, samo bi bilo dobro, da na pocetnoj stranici napishete da narodnjaci nisu dobro doshli. Ja taj naslov ne vidjeh, a da jesam, ne bih se ni uchlanio ovdje!

cevap 18-10-2004 12:15 AM

Quote:

Originally Posted by tonalino
Vidis da ne pazis sta se pise. Nisam rekao da se bilo na sta jezim ali se stvarno grozim tipova koji nastupaju kao ti ovde. Prvo vredjas i psujes a onda tvrdis da bi nam odrzao lekciju iz harmonije a pri tom nemas pojma kakvih sve ljudi ovde ima :idea:

Ne VAMA da drzim lekciju, mislio sam na TEBE!

All times are GMT +1. The time now is 08:08 PM.