![]() |
Quote:
|
Quote:
kupi jos taj pultec pro. isplati se. vidit ces sto radi od vokala ;) ... i ako mozes fairchild. a to si dobro ucini sto nisi uze tu skuplju varijantu. ja ni ovaj x3 ne koristin a kamoli 5. ;) meni je to genijalno jer napokon iman ono sto ocekujen. dakle, kad treba mixat glas zna se. ide jedan deeser (po potrebi), pultec pro i la2a. nema vise trazenja i experimentiranja 'just set it and forget it' :roll: jos na to stavin neki efekt, ovisno o produkciji i to je to. inace na glasu (a i inace) vise volin classic nego megareverb, a u zadnje vrime koristin pulsarov timeworks p-100 - on je pooosebna prica. :lol: na bubnju koristin 1176 kad hocu masniji zvuk, a fairchild kad hocu vise naglasit akcente. u zadnje vrime na bubanj najvise volin stavit uadov realverb-pro (nisu ni uadovi reverbi za bacit :mrgreen: ) i to je upravo zvuk koji zelin. dakle, nema smisla trazit jeku koja ce zvucat 'bolje' - 'set it and foget it'. :wink: |
pa zar je tolika razlika u odnosu na recimo pulsarove efekte??
|
Quote:
zato je najbolje imat svo troje i koristit ono sto najvise volis. :roll: prednost uad-a i powercorea je sto imas sve u nuendu, a pulsarova sto imas odlican routhig koji je dusu da kod trackinga, monitoringa... a imas i originalne synthove, nenadjebivi psy-q, transcient designer, modular, optimaster (ko voli), jaako dobar masterverb-pro... sad se suska da uad pravi novi reverb. pazi, oni vec imaju dva vrhunska a ovaj treci po svoj logici mora bit 'kraj svita' da bi uopce imalo smisla izbacivat ga. :idea: pulsar je sad opet sjeba svih sa ovim timeworksovim p-100. za taj reverb stvaaarno nema alternative. a tip koji ga je napravi najavljuje nova iznenadjenja. :roll: sto se powercorea tice, ko sto san vec reka, samo da izbacu jedan la2a uadove kvalitete i ja bi bi presritan. :mrgreen: naravno, ovo je sve subjektivno, ali je dobro razminit iskustva. :wink: |
http://www.kvartetgorgonzola.com/purgatorio/utroba.jpg
powercore je duzi, pulsar je deblji, a uad je mali ali tehnicar ;) |
Da Sandro naravno poslusah te i u zadnjoj pesmi koju sam snimao ubacih i pultec pro(iskoristio sam 14 slobodnih dana koriscenja :lol: ) i LA2A comp. i stravicno je .. sa pultecom mozes dobiti boju kakvu zelis , tako je kako da se izrazim .. masno .. nekako to sto radi pultec upija sama produkcija .. do sada sam sve i strasta radio da dodjem do tog sound-a a vidis sada sa pultecom sve moze .. i sto je najbitnije veoma lako .. nema nista sto ne bi trebalo da ima .. uad-ovi plugovi se sastoje od samo par klizaca i to je ono pravo .. nema klizac kao recimo na nekim native efektima koji ne sluzi nicemu .. vrtis gore-dole i ne cujes nikakve promene , kod uad-a je sve zaista profi uradjeno , a i plugovi su vizuelno isti kao i isti njihovi hardverski .. nemam reci , strava je ..
|
Auu , ja sam mislio da je jedino kod mene haos u kucistu , tu smo negde
P.S. Ja nemam vise mesta u PCI slotove .. sve popunjeno .. 1 Slot - USB 2 slot - EMU 1010 3 slot - EMU 0202 4 slot - UAD 1 5 slot - Powercore 6 slot - Radeon 9200 :wink: :D |
opet se sve svodi na sve, nema veze jedno po jedno pa cu dogurati donekle.
|
@ SandRob
Cambridge Plug-In Nesto mi do sada nisi uopste spomenuo ovaj .. demo je iskoricen tako da ne nisam mogao probati?? Vredi li ovo kupiti? |
cambridge!?
odlican je, ali mislin da ti nije neophodan. imas onaj sonalksisov eq, a meni takodjer jako dobro zvuce i ona dva voxengoa curve i onaj drugi dinamicki, a ima ih jos... |
All times are GMT +1. The time now is 09:23 AM. |