![]() |
Quote:
|
Evo Milose i mp3...nije velik fajl.. :wink:
|
Ok. Upravo ga skidam ...
|
Zid, evo mojih sugestija:
-fali cvrstina, srednji opseg bi ti tu pomogao. Pokusaj da na dobos stavis Quadra Fuzz, pa dodaj donje srednje. Quadra Fuzz j... kevu kao "podebljavac" nekih instrumenata, mnogo bolje od EQ. -mnogo svetao i tanak dobos -gitara bi mogla biti malo cvrsca, kao i noga, ali sto se noge tice to je stvar ukusa. Cini mi se da ti noga tacku baca malo vise na levo. -lepo obojena gitara, lep efekat. Stvar obecava! Samo napred! |
Hvala na savjetima...nastavljam sa radom pa se cujemo.. :wink:
|
Naprotiv! Kompresor upotrebljavaj sto vise u miksu. Moj subjektivni stav. Izbegavaj previse EQ.
|
Neka koristi koliko mu cega streba ali da bude obazriv, ne mozes reci treba malo reverba jer mu je mozda mix suv pa ga treba produbiti.
Zid, koristi kompresore na svakom kanalu ako vidis peakove, ako zelis da istaknes neki instrument slobodno spusti treshold pa ga malo zakucaj sa ratiom i pojacaj gain, zvuk ce ti biti u usima a ne u monitorima. Samo sto ce ti dinamika spasti na jad i bedu ali nema veze, imaces moderan mix. |
Subjektivni stavovi u neapstrakciji kakva je muzicka produkcija odn. rad sa opipljivim alatima?????????
|
Re: Opet taj mastering...
daj bre ljudi manite se jednom tog masteringa i ostavite taj posao profesionalcima: http://www.geocities.com/pro_deuce05/index.html . 19 dolara za pesmu - jebiga sve ima svoju cenu
|
Re: Opet taj mastering...
mada ako se malo nabedjus sa tipom verovatno bi mogo i da padne dogovor tipa mastering celog albuma za dve gajbe jelena :)))
|
All times are GMT +1. The time now is 03:27 PM. |