![]() |
Re: DAW - Optimizacija WinXP-a !
cim osposobim makinu eto me da posrcem sta ima dobrog :]]] jel ti je ovaj nick tamo ? meni je ovaj ... vidimo se za koji dan na elite hub-u :]]]
|
Bez veze je sto na Elite Hub mogu samo korisnici SBB-a.
|
Quote:
I ne samo Elite Hub... ima tri hub-a... Elite, Novi Sad i Nis... Ali, koliko znam, hub-ovima se moze pristupiti samo iz Bg-a, Nisa i Novog Sada... Barem je tako bilo ranije... |
Znam sve o cemu se radi. Kad sam u BG imam ga na SBB-u, ali kad sam uNS nemam, posto nisam na SBB-u. Neznam zasto samo korisnici SBB-a mogu, zato sto nema nikakvih povoljnisti (manje skidanje MB ili vremena)...
|
Quote:
Dakle, ako recimo imas paket 256\128 kb\s, lokal (hub-ovi) ti radi na 512\384 kb\s potpuno odvojeno. To je za flat rate pakete ultra povoljno, jer se download ne obrachunava i dodje kao poklon preko brzine ka netu koju vec imas... i to duplo brze... pa recimo sa Huba skidas film, a net ti i dalje radi skroz normalno... Sad, stvarno je steta sto je to zatvoreno u okvire SBB-a... |
Da to je ok. Ja obicno uzimam neki pripejd paket od 2mb. I to mi radi extra, posto brdo stvari downloadujem sa neta. Uzeo sam prosli mesec FLAT 512, extra mi je bilo sporo. Download sa neta je bio oko 35-50k. A ovako mi je oko 250k.
|
Eh... pa ako koristis 2mb, onda je 512 stvarno sporo...:cool:
|
samo da ispravim dekija , brzina u lokalu tj hub-u ti je 3x veca od kupljenog home flat rate paketa
|
Quote:
klala mi se zvuchna sa grafichkom.. to je zajebano.. :) edit: sad sam video da je ovo 6a strana.. jbg.. :) |
Evo mene s problemom, sve sam tuniral, al mi mrezna vise ne radi, a prije tuniranja je normalno radila...u cemu je problem?
"Unable to browse the network The network is not present or not started" ??? Help ljudi |
All times are GMT +1. The time now is 07:07 PM. |