![]() |
Re: Koji DAW koristite?
Quote:
Znaci nije mi palo na pamet. Pokusacu odmah. |
Ja sam na Reperu,ali se igram i sa Magix proizvodima Samplitude i Sequoia koji su neverovatni,vidim da se ovde slabo pominju,ali sigurno zasluzuju mnogo vecu paznju.Repera koristim najvise zbog ustede resursa.
|
pa Sequoia je standard kod mastering inženjera :)
|
Quote:
Ja sam jednom prilikom uporedjivao, sad ne znam koliko je to verodostojno, koliko mogu da poteram instanci odredjenih plug-ova pre pocetka raspadanja i krckanja i redosled je isao ovako od najgorih do najboljih, barem kod mene: Samplitude (Sequoia), Reaper, Cubase 5, S1 S1 je ubedljivo najvise mogao da pogura, za 10% vise od C5, a oboje i C5 i S1 su mogli za skoro 50% vise od Reaper-a i drustva da poguraju procesinga... Iskreno, mislio sam da ce C5 zbog "starosti" programa da bude na dnu, ali sam bio iznenadjen. Imam par klijenata koji rade u Samplitudu, i hteo sam da vidim malo kako funkcionise, medjutim CPU potrosnja me je odvratila |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Meni je stvarno neobično da čujem da je C5 bolji od navedenih (po datom pitanju). :) Moje iskustvo - sasvim suprotno. 1) REAPER (WASAPI); 2) C7 Elements; S1; 3) C8 Elements (pomalo neprijatno iznenađenje, s obzirom na najave da će moći da pogura boga oca); 4) C5 Edit: Au bre, C8 Elements, 32-bitna verzija neće čak ni da prikaže menije (64-bitna verzija prikazuje, ali 64-bitne verzije CB-a su meni uvek slabije radile i mogle manje da poguraju). :confused: Da li je do OS-a koji je 64-bitni, ili je nešto peto (ili je neki bag). |
Quote:
Jel C8 Elements ima da se nadje negde online ili samo legala ? :D |
Quote:
|
Ali niste baš realni kada uspoređujete C5 u 32bitnoj verziji s nekim drugima koji su noviji i možebitno rade na 64 bita.
Ja se pomalo navikavam na C8 na 64 bita i on stvarno radi izvrsno. Ružan je, odvratan, ali tako mi je bilo i kada sam prelazio sa Cubase VST5 na Cubase SX3 još davno. Ali imam osjećaj da C8 stvarno žvače pluginove jako stabilno... A to je neusporedivo s C5... |
Sequence 9 mislim da je najbolji sto postoji. brutalaaaaaaaaaaaaa
|
All times are GMT +1. The time now is 11:41 AM. |