![]() |
Re: Steinberg prestaje sa podrskom za VST 2
meni je C5 sasvim dovoljan , razlog sto sam presao na C5 jeste vst3 tehnologija koja je zaceta sa c4 ako se ne varam , zvuk ko zvuk , jedino sto bi mogao da "Zamerim" programerima programa jeste efikasnost iskoriscenih resursa i mozda bolji headroom , ostalo sve zavisi od nasih audio kartica i uslova u kojima radimo ...
|
Quote:
|
Quote:
Licno, meni ni raniji Cubase nije imao 'los sound' E bas smo zapeli oko toga sabiranja jos jedared :) |
to sam i ja mislio, cak stavise bio ubedjen , dok nisam skocio sa 5 na 7, ima razlike i to istinske, a da li je to bas engine ili vec nesto trece, nije bitno, bitno je da 7 nije samo kozmeticka promena, bar kod mene
|
Quote:
I jedna mala digresija - gde da nabavim dongle? |
Ne, nisam nista uradio u c6.. dobio sam ga kada sam uzeo 7, tj.instalirao, jer melodyne zeza na 7. ceka se update, a melodyne nije update-ovan nekoliko godina .. ali iskustva u radu sa 6 nemam
|
Skynet nemoj mi zameriti ali se ipak neslazem sa tobom.ja imam 3daw na kompu i nemam nikakvih problema(sem novcanih i matorci me cimaju da se zenim).npr techno i minimal radim u abletonu(navika cudo),trance radim u cubasu,ambijent i chill out u studio onu.mozda zvucim kao neki freak zbog ovoga al jbg.i nikako nemogu reci,bolji je cubase od abletona ili obratno..svako radi onako kako misli da je najbolje..zar ne..
|
Quote:
e odavno se nisam ovako nasmejao :grin: |
Samo se ti smej ali ziva istina..aj manje vishe za kesh ali za zenidbu uzas..odoh off..
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:11 PM. |