![]() |
Re: Kontakt 4/5 Library MAKE ITSELF
Quote:
Ovo sa registryjem bi trebalo da upali sa jednim klikom, jer to je sve sto kontakt uradi inace sa ADD LIBRARY. Ako je putanja do biblioteka ostala ista, nema sta da se brine. A ako krene da luduje nesto, isto tako moze da se obrise taj .reg entry, pa aj jovo nanovo, jedno po jedno... |
Ja imam poseban hard za kontakt...zbog toga pitam kako da bude sve isto posle nove instalacije sistema.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 |
[
Programcic je besplatan i mozete ga preuzeti OVDE[/QUOTE] Na zalost link je neaktivan. Moze li se jos nekako doci do ovog programcica? |
Code:
http://ul.to/nknm72zu/KLM.3.0-DoubleY.rar |
Pozdrav svima!
Uradio sam ovo i sve je ok. Medjutim imam jedno pitanje, posto mi fale neki instrumenti za moj library, zanima me da li je moguce od nkm fajla napraviti jedan nki. Ili od vise nki fajlova napraviti jedan? |
daj pojasni kaj misli? od vi?e nki jedan
misli? npe legato, stakato i sl al da bude jedan nki ili... |
Konkretno imam kontrabas koji je nki fajl i imam gitaru koja je isto nki fajl.
Ja hocu da sa desnom rukom sviram gitaru, a sa levom kontrabas. E sad ja znam kako to da sacuvam kao multi instruments (nkm), ali me zanima da li se moze napraviti samo jedan nki fajl od ova dva? |
A sto ne bi moglo ? Kopiraj kompletne grupe iz jednog instrumenta u drugi, obrati paznju na eventualne Instrument Insert efekte i da li odgovaraju i Grupama koje si prekopirao, napravi raspon za desnu i lijevu stranu onako kako ti odgovara i gotova prica. Nema tu nikakve mudrosti.
|
da bas to
ja sam tako radio kombinacije frendu za live ni sam ne znam kaj je radio al čini mi se midi klavijatura na komp pa odatle vukao semplove |
evoo jos materijala za ovo , i knjigom objasnjeno kako sta, ko voli nek izvoli,, zz:D
meni je mrsko napraviti najobicniju, slabo kontakt i koristim http://www56.zippyshare.com/v/84723468/file.html |
All times are GMT +1. The time now is 06:44 AM. |