![]() |
Re: va?a vizija stvari
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
A da se ti malo odmori? par dana, pročita? ne?to o temama kroz koje smo protrčali sa tobom pa da se javi? onda? Svi su ljubazni prema tebi ali ti ni to nije jasno. Istina, desi se nekada da neko pokrene neku glupost i da to prouzrokuje neki interesantan post i na kraju svi imaju neku korist od toga ali ovde to nije slučaj jer je ovo valjda svima jasno. A oni kojima nije jasno su uglavnom na drugom forumu ili ni ne razmi?ljaju o tome. |
Jedan
|
Dva
|
Tri
|
Quote:
ovaj topic je pretio da postane sve interesantniji, al ne vredi kad se to ne svid?a nad?ak-dedi a taman sam bio spremio nova pitanja i rebuse o razlici između otvorenih slu?alica u zatvorenom prostoru i otvorenih u zatvorenom..al ajde...Neka ostanete uskraćeni za jednu ?ivahnu i nadasve plodonosnu raspru. :wink: |
Quote:
Možeš se ne slagati sa nekim, ali ne i da vredjaš ili ovako opisuješ drugog člana, bez obzira jel to psovka ili nešto drugo...! Preporučujem da se odmah izvineš za ovo članu VukP...! |
Gilette, ti udje u paradoksalni prostor nekog tvog egzistencijalistickog preispitivanja... Zamisli da svi (po tvojoj zamisli) imamo obavezu kupiti ns10 za po kuci a i sire i slusalice ath50 da bi culi isto ko u studiju.. jel ti kapiras koje nebuloze izvaljujes?
|
Quote:
To moderator ne sme da radi, to nije lepo, a verujem da nije ni u skladu sa "pravilnikom" Ja sam samo učesnik diskusije koji treba da bude kriv ?to mu ne?to nije jasno i treba na ovom forumu da čitam kako me neki moderatori vređaju? Za izvinjenje će? i ti i on malo da popričeka?. U međuvremenu budite srećni ?to vas nisam jo? vi?e spustio ka dnu va?e persone, na kome koliko primećujem nema ničega do nestrpljenja i kompleksa moderatorske umi?ljenje samobitnosti. Ako vam je talenat za muziku isti kao i talenat za diskusiju i kulturu dijaloga (?to će se računam, po va?oj reakciji i pokazati), onda mo?ete slobodono da duvate u diple na vetrovitim proplancima. Biensure..nadam se da volite prirodu, te da ovo nećete shvatiti kao uvredu? Srdačan pozdrav i ubuduće..opreznije baratajte sa ?iletom. :) |
Quote:
|
Quote:
To sto je rekao da su pitanja glupa nije lična uvreda i mogao si da odgovoris na to ili ne. Ovo je muzički forum, a ne mesto gde ti treba da iznosiš mišljenje o članovima,moderatorima i personama. Što se tiče reakcija moderatora, one bi trebalo da su još češće i sa manje popustljivosti nego što je to slučaj ovde, jer se zaista svi trudimo da se takvim rešenjima pribegava kao poslednjim, te da se neguje tradicionalno dobar duh i vera u iskrenost medju članovima i posetiocima Rumskog. Molim ostale članove da nastave sa temom... |
All times are GMT +1. The time now is 11:27 PM. |